НЕ, НЕ Е НИКОТИН: Овие ШЕСТ работи можат сериозно да ги оштетат белите дробови!

Иако чадот од тутун се смета за исклучително штетен за здравјето на белите дробови, тој не е сам на листата на причини за респираторни проблеми. Теписи Мувла, измет од глодари, токсични гасови … Сето ова може да се крие во вашиот тепих и негативно да влијае на вашите бели дробови. Она што не го знаете е дека веројатно хемикалиите што се користат при