притисни ентер »

Мицкоски на средби со Курц , Туск и Хан на самитот во Софија
Мицкоски на средби со Курц , Туск и Хан на самитот во Софија

Мицкоски на средби со Курц , Туск и Хан на самитот во Софија

По завршување на самитот на Европската народна партија со земјите од Западен Балкан кој се одржа денес во Софија, Бугарија, Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски истакна дека на истиот се разговарало за актуелните политички но и економски состојби, како и за предизвиците со кои се соочуваат земјите од Западниот Балкан. Исто така Мицковски

Мицкоски на самитот на ЕПП во Софија: Поддршка за идните чекори на ВМРО-ДПМНЕ

Мицкоски на самитот на ЕПП во Софија: Поддршка за идните чекори на ВМРО-ДПМНЕ

По завршување на самитот на Европската народна партија со земјите од Западен Балкан кој се одржа денес во Софија, Бугарија, Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски истакна дека на истиот се разговарало за актуелните политички но и економски состојби, како и за предизвиците со кои се соочуваат земјите од Западниот Балкан. Исто така Мицковски

Мицкоски во Софија оствари средби со Хан, Курц и Туск

Мицкоски во Софија оствари средби со Хан, Курц и Туск

Мицкоски во Софија оствари средби со Хан, Курц и Туск Во рамките на самитот на Европската народна партија во Софија, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во Резиденција Бојана оствари средби со Јоханес Хан и Себастијан Курц. На билатералната средба со комесарот за проширување на Европската унија, Јоханес Хан, кој воедно е и потпретседател

Мицкоски во Софија оствари средби со Јоханес Хан и Себастијан Курц

Мицкоски во Софија оствари средби со Јоханес Хан и Себастијан Курц

Мицкоски во Софија оствари средби со Јоханес Хан и Себастијан Курц Во рамките на самитот на Европската народна партија во Софија, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во Резиденција Бојана оствари средби со Јоханес Хан и Себастијан Курц. На билатералната средба со комесарот за проширување на Европската унија, Јоханес Хан, кој воедно е и

Мицкоски во Софија оствари средби со Јоханес Хан и Себастијан Курц

Мицкоски во Софија оствари средби со Јоханес Хан и Себастијан Курц

Во рамките на самитот на Европската народна партија во Софија, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во Резиденција Бојана оствари средби со Јоханес Хан и Себастијан Курц. На билатералната средба со комесарот за проширување на Европската унија, Јоханес Хан, кој воедно е и потпретседател на Европската народна партија, Мицкоски разговараше

Христијан Мицкоски оствари средба со Себастијан Курц, Јоханес Хан и Доналд Туск

Христијан Мицкоски оствари средба со Себастијан Курц, Јоханес Хан и Доналд Туск

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во пресрет на самитот на Европската народна партија кој се одржува во Софија, денеска оствари средба со австрискиот канцелар Себастијан Курц и комесарот на Европската Унија за проширување и добрососедска политика, Јоханес Хан На средбата се разговараше за перспективите на Македонија, актуелната политичка

Средба Мицкоски – Хан во Софија

Средба Мицкоски – Хан во Софија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска во Софија се сретна со комесарот на Европската Унија за проширување и добрососедска политика Јоханес Хан. „Тој во однос на спорот за името ги изнесе принципиелните позиции и ставови на ВМРО-ДПМНЕ кои не се променети, како и впечатокот дека Владата го води целокупниот процес на разговори на максимално

Мицкоски оствари средба со претседателот на ЕПП, Џозеф Дол

Мицкоски оствари средба со претседателот на ЕПП, Џозеф Дол

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во рамките на самитот на Европската народна партија оствари средба со Џозеф Дол, претседателот на ЕПП. На состанокот Мицкоски го информираше претседателот на Европската Народна Партија, господинот Дол, за актуелните случувања во Република Македонија, за тешката економска ситуација во која што се наоѓа

Мицкоски пред Џозеф Дол изразил загриженост за правецот во кој се движи земјава

Мицкоски пред Џозеф Дол изразил загриженост за правецот во кој се движи земјава

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во рамките на самитот на Европската народна партија оствари средба со Џозеф Дол, претседателот на ЕПП. Партискиот Центар за комуникации соопшти дека на состанокот Мицкоски го информирал претседателот на Европската Народна Партија, Дол, за актуелните случувања во земјава, притоа изнесувајќи ја својата

Мицкоски се сретна со Хан и со Курц на Самитот во Софија

Мицкоски се сретна со Хан и со Курц на Самитот во Софија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во пресрет на самитот на Европската народна партија кој се одржува во Софија оствари средба со австрискиот канцелар Себастијан Курц и комесарот на Европската Унија за проширување и добрососедска политика Јоханес Хан. На средбата се разговараше за перспективите на Македонија, актуелната политичка состојба