притисни ентер »

Мајка од продажба на своето млеко заработила околу 20 000 евра
Мајка од продажба на своето млеко заработила околу 20 000 евра

Мајка од продажба на своето млеко заработила околу 20 000 евра

32 годишната мама Џули дошла на оваа идеја во време кога на пандемијата поради корона предизвика и финансиска криза, од продажбата на млекото за доење таа досега заработила точно д 19.300 евра, објави Мирор. Бидејќи е сурогат мајка, по шест месеци Џули сфатила дека на бебето не му треба млеко, па решила да ја продаде скапоцената течност. Таа продава

Од своето млеко направила бизнис: Мајка за неколку месеци заработила 20.000 долари

Од своето млеко направила бизнис: Мајка за неколку месеци заработила 20.000 долари

Ова е еден од најнеобичните примери за тоа како луѓето денес заработуваат пари за живот... Случајот со една мајка од Флорида не е осамен, но таа заработила неверојатна сума на пари од она со што се „занимава“. Имено, Џули Денис која веќе има две деца, се согласила да биде сурогат мајка. По породувањето, одлучила да го продава своето млеко преку интернет

Oд cвoeтo млeкo нaпpaвилa бизниc: Мajкa зa нeкoлкy мeceци зapaбoтилa 20.000 дoлapи

Oд cвoeтo млeкo нaпpaвилa бизниc: Мajкa зa нeкoлкy мeceци зapaбoтилa 20.000 дoлapи

Ова е еден од најнеобичните примери за тоа како луѓето денес заработуваат пари за живот… Случајот со една мајка од Флорида не е осамен, но таа заработила неверојатна сума на пари од она со што се „занимава“. Имено, Џули Денис која веќе има две деца, се согласила да биде сурогат мајка. По породувањето, одлучила да го продава своето млеко преку интернет

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра. Бидејќи била сурогат мајка, по шест месеци сфатила дека на детето не му е потребно млеко, па одлучила да ја продава „скапоцената течност“. Таа им

ГО ПРОДАВА СВОЕТО МЛЕКО! Млада мајка развила бизнис, а ЕВЕ ЗОШТО луѓето го КУПУВААТ нејзиниот производ

ГО ПРОДАВА СВОЕТО МЛЕКО! Млада мајка развила бизнис, а ЕВЕ ЗОШТО луѓето го КУПУВААТ нејзиниот производ

На многумина ова им е несватливо! Мајчиното млеко е единствено кое е создадена специјално за бебиња и содржи се што им е потрбно. Млада мајка Џули Денис (32), коај има две деца, се досетила во време на корона вирус и финансиска криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе. Таа досега заработила 19.000 евра. Бидејќи била сурогат

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра. Бидејќи била сурогат мајка, по шест месеци сфатила дека на детето не му е потребно млеко, па одлучила да ја продава „скапоцената течност“. Таа им

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра. Бидејќи била сурогат мајка, по шест месеци сфатила дека на детето не му е потребно млеко, па одлучила да ја продава „скапоцената течност“. Таа им