притисни ентер »

Мицевска: Празни протести, заради протести, више преку нос ми се
Мицевска: Празни протести, заради протести, више преку нос ми се

Мицевска: Празни протести, заради протести, више преку нос ми се

По првиот протест Владата ги прифати точките на „Марш за чист воздух“. Маршот одбива средба! Кое од седумте барања се решава со КОПЧЕ? Дали не е попаметно да влезеш во влада и да проверуваш до каде е секоја работа оти колку гледам сите седум се до некаде. Дали погрешни 7 избраа? Ми текнува на # протестирам кои не сакаа партија политичари овој оној