притисни ентер »

Виц: Последната желба

Виц: Последната желба

Share Tweet Share Share Email Comments Лежи сопругот на болница, во тешка здравствена состојба, сопругата седи до него. „Срце, ако умрам, сакам да ме закопате со бурмата на рака“, вели сопругот. „Зошто бе, срце?“, прашува тажна сопругата. „За да види Господ дека веќе сум бил во пеколот“. Share Tweet Share Share Email