притисни ентер »

Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур

Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур

Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур што почнува утре и ќе трае три дена. Како што информира инспекторот за животна средина и комунални работи од Општината, Јованче Колев, интересот за поставување тезги бил многу поголем, но поради ограничениот простор издадени се 550. Трговците ќе плаќаат по 1.600 денари за квадратен метар. На

Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур

Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур

Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур што почнува утре и ќе трае три дена. Како што информира инспекторот за животна средина и комунални работи од Општината, Јованче Колев, интересот за поставување тезги бил многу поголем, но поради ограничениот простор издадени се 550. Трговците ќе плаќаат по 1.600 денари за квадратен метар. На

Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур

Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур

Како што информира инспекторот за животна средина и комунални работи од Општината, Јованче Колев, интересот за поставување тезги бил многу поголем, но поради ограничениот простор издадени се 550. Трговците ќе плаќаат по 1.600 денари за квадратен метар. На традиционалниот панаѓур ќе се продава храна, облека и обувки, покуќнина, алати и играчки, садови

Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур

Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур

Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур што почнува утре и ќе трае три дена. Како што информира инспекторот за животна средина и комунални работи од Општината, Јованче Колев, интересот за поставување тезги бил многу поголем, но поради ограничениот простор издадени се 550. Трговците ќе плаќаат по 1.600 денари за квадратен метар. На

Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур

Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур

Кавадарци, 11 октомври 2018 (МИА) - Околу 550 трговци закупиле простор за Кавадаречки панаѓур што почнува утре и ќе трае три дена. Како што информира инспекторот за животна средина и комунални работи од Општината, Јованче Колев, интересот за поставување тезги бил многу поголем, но поради ограничениот простор издадени се 550. Трговците ќе плаќаат по