притисни ентер »

Huawei Vision наводно ќе му конкурира на Apple Vision Pro на AR и VR пазарот
Huawei Vision наводно ќе му конкурира на Apple Vision Pro на AR и VR пазарот

Huawei Vision наводно ќе му конкурира на Apple Vision Pro на AR и VR пазарот

Претстојниот конкурент на Apple Vision Pro, за половина од цената, наводно ќе бидат Huawei Vision очилата, а меѓу другото ќе ги имаат истите Sony 4K microOLED панели Светскиот пазар на очила за мешана реалност, односно виртуелна и проширена реалност, се чини дека добива уште еден член на листата – Huawei Vision, нов носечки уред од компанијата која