притисни ентер »

Малинковски за новиот предизвик: Сериозно влегувам во Renault Clio Cup
Малинковски за новиот предизвик: Сериозно влегувам во Renault Clio Cup

Малинковски за новиот предизвик: Сериозно влегувам во Renault Clio Cup

Тој ќе биде првиот Македонец што ќе вози во ESET Renault Clio Cup, како логично продолжување на она што претходните години го правеше во Twingo Cup. Како севкупен победник по трите сезони реши да оди чекор напред, да се испроба во посериозна конкуренција, со посилно возило и автомобил. По искуството стекнато во Twingo Cup Малинковски има шанса да го