притисни ентер »

Повеќе скопски улици утре ќе останат без вода
Повеќе скопски улици утре ќе останат без вода

Повеќе скопски улици утре ќе останат без вода

Повеќе скопски улици утре ќе останат без вода На ден 19.09.2023 поради промена на затварачи од ф125мм и од 100мм  на ул. „Осло“ бр 15а прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. „Осло“ , ул. „Будимпештанска“, ул. „Душко Бојковски“, ул. „Бањалучка“, ул. „Љубица Ѓоргиева“, ул. „Урош Џудовиќ“ и дел од ул. „Женевска“. Прекинот ќе трае од 09:00

Повеќе улици од Карпош утре без вода

Повеќе улици од Карпош утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација-Скопје известуваат дека утре (вторник) поради промена на затварачи од ф125мм и од 100мм  на ул Осло бр 15а прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Осло, ул. Будимпештанска, ул. Душко Бојковски, ул. Бањалучка, ул. Љубица Ѓоргиева, ул. Урош Џудовиќ и дел од ул. Женевска (општина Карпош). Прекинот ќе биде од 09:00

Без вода дел од Центар

Без вода дел од Центар

Поради уличен водоводен дефект од ф-80мм на ул. „Аминта Трети“ бр.3 во населба Центар, изутрина од девет часот без вода  се дел од корисниците од бул. „Илинден“, на потегот од Градски парк до Влада. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување со работните активности, најави ЈП „Водовод и канализација“.

Без вода дел од Центар

Без вода дел од Центар

Поради уличен водоводен дефект од ф-80мм на ул. „Аминта Тети“ бр.3 во населба Центар, изутрина од девет часот без вода се дел од корисниците од бул. „Илинден“, на потегот од Градски парк до Влада. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување со работните активности, најави ЈП „Водовод и канализација“.

Без вода делови од Центар

Без вода делови од Центар

Поради уличен водоводен дефект од ф-80мм на ул. „Аминта Трети“ бр.3 во населба Центар, изутрина од девет часот без вода  се дел од корисниците од бул. „Илинден“, на потегот од Градски парк до Влада. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување со работните активности, најави ЈП „Водовод и канализација“.

Без вода дел од Центар

Без вода дел од Центар

Поради уличен водоводен дефект од ф-80мм на ул. „Аминта Тети“ бр.3 во населба Центар, изутрина од девет часот без вода се дел од корисниците од бул. „Илинден“, на потегот од Градски парк до Влада. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување со работните активности, најави ЈП „Водовод и канализација“.

Без вода дел од Центар

Без вода дел од Центар

Без вода дел од Центар Поради уличен водоводен дефект од ф-80мм на ул. „Аминта Тети“ бр.3 во населба Центар, изутрина од девет часот без вода се дел од корисниците од бул. „Илинден“, на потегот од Градски парк до Влада. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување со работните активности, најави ЈП „Водовод и канализација“.

Без вода дел од Центар

Без вода дел од Центар

Поради уличен водоводен дефект од ф-80мм на ул. „Аминта Тети“ бр.3 во населба Центар, изутрина од девет часот без вода се дел од корисниците од бул. „Илинден“, на потегот од Градски парк до Влада. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување со работните активности, најави ЈП „Водовод и канализација“.

Без вода дел од Центар

Без вода дел од Центар

Поради уличен водоводен дефект од ф-80мм на ул. „Аминта Тети“ бр.3 во населба Центар, изутрина од девет часот без вода се дел од корисниците од бул. „Илинден“, на потегот од Градски парк до Влада. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување со работните активности, најави ЈП „Водовод и канализација“.

Без вода дел од Центар

Без вода дел од Центар

Поради уличен водоводен дефект од ф-80мм на улицата „Аминта Трети“ бр.3 во населба Центар, изутрина од девет часот без вода се дел од корисниците од булеварот „Илинден“, на потегот од Градски парк до Влада. Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување со работните активности, најави ЈП „Водовод и канализација“. Доколку преземете содржина од оваа