притисни ентер »

Крадец му го грабнува кученцето на малото дете, но тоа не се откажува така лесно од него
Крадец му го грабнува кученцето на малото дете, но тоа не се откажува така лесно од него

Крадец му го грабнува кученцето на малото дете, но тоа не се откажува така лесно од него

Мало момченце од Англија излегло на прошетка со своето 3-месечно кученце, Мела. Во еден момент повозрасно дете дошло до него и му го земало кучето од рацете на детето. Малото дете продолжило нервозно да го следи крадецот, а откако почекал да поминат автомобилите крадецот почнал да бега заедно со кучето. По него тргнало и малото дете, но не успеало