притисни ентер »

Снежна панакота торта (Frozen panna cota cake)
Снежна панакота торта (Frozen panna cota cake)

Снежна панакота торта (Frozen panna cota cake)

Едноставна и брза подготовка. Само знаете дека кога правиме пана кота потребно ни е време за да се стегне кремот, значи имаме чекање, а потоа се разбира уживање. Подготовка За оваа панакота торта ни се потребни правоаголните кори на винчини, од кои ќе искористиме само една кора. 1. Во квадратен калап со обрач ставаме кора која претходно сме ја исекле