притисни ентер »

Ристо Вуков со трета стартна позиција на Берановац
Ристо Вуков со трета стартна позиција на Берановац

Ристо Вуков со трета стартна позиција на Берановац

Овој викенд на воениот полигон Берановац крај Краљево во тек е третата рунда од Српскиот шампионат во автомобилизам… Македонскиот натпреварувач Ристо Вуков ќе стартува од третата позиција на гридот после одржаните квалификации на влажна подлога. Пол позицијата ја освои Душан Настасијевиќ, додека втората позиција после лошата среќа на претходната трка