притисни ентер »

Јовановиќ: ВМРО-ДПМНЕ останува во опозиција до, за и после избори
Јовановиќ: ВМРО-ДПМНЕ останува во опозиција до, за и после избори

Јовановиќ: ВМРО-ДПМНЕ останува во опозиција до, за и после избори

Јанушев: Ни во минатото, ни сега, ниту во иднина нема да го прифатам новото име на земјата. Тоа ако беше приватно прашање, сите ќе се сложиме со него. Но, тоа не е приватно, туку е јавно прашање. А бидејќи е јавно, жалам за Јанушев, ВМРО-ДПМНЕ останува во опозиција до, за и после избори. Тоа се вика реал политика. Време е да се разбудат, или што би