притисни ентер »

12 Кул и практични работи што може да ги купите од автомат во Јапонија
12 Кул и практични работи што може да ги купите од автомат во Јапонија

12 Кул и практични работи што може да ги купите од автомат во Јапонија

Во Јапонија може да си купите печен ориз од автомат, па дури и само една банана. Според едно истражување од 2018 во Јапонија има повеќе од 4 милиони автомати за продажба на разни работи. Јапонците само 5 минути по напуштањето на домот веќе наидуваат на автомат каде што можат да купат од јајца до долна облека. Најбизарните работи што може да ги купите

Најбизарните работи што може да ги купите од автомат во Јапонија

Најбизарните работи што може да ги купите од автомат во Јапонија

Во Јапонија може да си купите печен ориз од автомат, па дури и само една банана. Според едно истражување од 2018 во Јапонија има повеќе од 4 милиони автомати за продажба на разни работи. Јапонците само 5 минути по напуштањето на домот веќе наидуваат на автомат каде што можат да купат од јајца до долна облека.