притисни ентер »

Организаторите размислуваат за Тур де Франс без публика
Организаторите размислуваат за Тур де Франс без публика

Организаторите размислуваат за Тур де Франс без публика

Пандемијата на коронавирусот ги одложи или откажа најголемиот број спортски натпреварувања, а сега на ред се организаторите на велосипедската трка Тур де Франс. Француската министерка за спорт денеска објавил дека во моментов се разгледува опцијата за Тур де Франс да се одржи без присуство на публика, односно гледачи за време на етапите. – И претходно

ФРАНЦИЈА:РАНО Е ДА СЕ ОТКАЖЕ ’’ТУР ДЕ ФРАНС’’

ФРАНЦИЈА:РАНО Е ДА СЕ ОТКАЖЕ ’’ТУР ДЕ ФРАНС’’

ФРАНЦИЈА:РАНО Е ДА СЕ ОТКАЖЕ ’’ТУР ДЕ ФРАНС’’ Во интервју  за радио Франс Блу, францусата  министерка  за спорт, Роксана Марасино  изјави дека верува оти годинашното издание на најголемата спортска велосипедска манифестација во светот, Тур Де Франс, може да се одржи без гледачи по патиштата. За разлика од другите натпревари, оваа трка  во својот економски

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану, јави дописникот на МИА. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски трки. По одложувањето

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Франција – Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану, јави дописникот на МИА. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски трки. По

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану, јави дописникот на МИА. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски трки. По одложувањето

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану, јави дописникот на МИА. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски трки. По одложувањето

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот веројатно оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски трки. По одложувањето на Олимписките игри и Европското првенство

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Париз, 26 март 2020 (МИА) – Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану, јави дописникот на МИА. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од големите велосипедски трки. По одложувањето на Олимписките игри и

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика

Тур де Франс можеби ќе се одржи без публика Позната по своите бројни гледачи, најголемата велосипедска трка во светот – Тур де Франс можеби оваа година ќе се одржи без публика, изјави француската министерка за спорт, Роксана Марачинеану, јави дописникот на МИА. Владата е во разговори со АСО, организаторот на трката, за судбината на најпрестижната од