притисни ентер »

Во сообраќајка тешко повредена 70-годишна жена, возачот избегал
Во сообраќајка тешко повредена 70-годишна жена, возачот избегал

Во сообраќајка тешко повредена 70-годишна жена, возачот избегал

Жена на возраст од 70 години со тешки телесни повреди била донесена на Комплексот клиники „Мајка Тереза. На полицијата и кажала дека била удрена од непознато возило кое го напуштило местото на насреќата. -На 24.11.2021 во 14.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека во Комплекс клиники „Мајка Тереза“ со тешки телесни повреди здобиени од сообраќајна

Автомобил прегазил жена во Скопје и избегал

Автомобил прегазил жена во Скопје и избегал

Седумдесетгодишна жена вчера била прегазена со автомобил на  улицата Св.Кирил и Методиј во Скопје. Несреќата се случила околу 14 часот, по што возачот избегал, информираат од полицијата. Жената со тешки телесни повреди била однесена во Комплексот клиники „Мајка Тереза“. Се работи на расчистување на случајот.

Прегазена жена во Скопје, возачот избегал

Прегазена жена во Скопје, возачот избегал

На 24.11.2021 во 14.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека во Комплекс клиники „Мајка Тереза“ со тешки телесни повреди здобиени од сообраќајна несреќа била донесена Е.С.(70) од Скопје. При разговор со повредената извршен од полициски службеници од СВР Скопје, таа изјавила дека околу 14.00 часот на ул.„Св.Кирил и Методиј“ била удрена од непознато

Со возило тешко повредил 70-годишна жена и избегал

Со возило тешко повредил 70-годишна жена и избегал

Вчера во полиција било пријавено дека во 14.30 часот во Комплекс клиники „Мајка Тереза" со тешки телесни повреди добиени од сообраќајна несреќа била донесена Е.С.(70) од Скопје. Вчера во полиција било пријавено дека во 14.30 часот во Комплекс клиники „Мајка Тереза" со тешки телесни повреди добиени од сообраќајна несреќа била донесена Е.С.(70) од Скопје

Баба прегазена во центрот на Скопје, возачот избегал

Баба прегазена во центрот на Скопје, возачот избегал

На 24.11.2021 во 14.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека во Комплекс клиники „Мајка Тереза” со тешки телесни повреди здобиени од сообраќајна несреќа била донесена Е.С.(70) од Скопје. При разговор со повредената извршен од полициски службеници од СВР Скопје, таа изјавила дека околу 14.00 часот на ул.„Св.Кирил и Методиј” била удрена од непознато

Прегазена жена во Скопје, возачот избегал

Прегазена жена во Скопје, возачот избегал

Седумдесетгодишна жена вчера била прегазена со автомобил на улицата Св. Кирил и Методиј во Скопје. Несреќата се случила околу 14 часот по што возачот избегал, информираат од полицијата. Жената со тешки телесни повреди била однесена во комплексот клиники „Мајка Тереза“. Се работи на расчистување на случајот.

Возрасна скопјанка тешко повредена, возачот избегал

Возрасна скопјанка тешко повредена, возачот избегал

Во СВР Скопје во среата во 14.30 часот било пријавено дека во Комплекс клиники „Мајка Тереза“ со тешки телесни повреди здобиени од сообраќајна несреќа била донесена70-годишната Е.С. од Скопје. При разговор со повредената извршен од полициски службеници од СВР Скопје, таа изјавила дека околу 14 часот на улицата „Св.Кирил и Методиј“ била удрена од непознато

Старица прегазена во центрот на Скопје, возачот избегал

Старица прегазена во центрот на Скопје, возачот избегал

На 24.11.2021 во 14.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека во Комплекс клиники „Мајка Тереза” со тешки телесни повреди здобиени од сообраќајна несреќа била донесена Е.С.(70) од Скопје. При разговор со повредената извршен од  полициски службеници од СВР Скопје, таа изјавила дека околу 14.00 часот на ул.„Св.Кирил и Методиј” била удрена од непознато

Прегазена жена во Скопје, возачот избегал

Прегазена жена во Скопје, возачот избегал

Седумдесетгодишна жена вчера била прегазена со автомобил на  улицата Св. Кирил и Методиј во Скопје. Несреќата се случила околу 14 часот по што возачот избегал, информираат од полицијата. Жената со тешки телесни повреди била однесена во комплексот клиники „Мајка Тереза“. Се работи на расчистување на случајот.

70-годишна жена со тешки повреди пренесена на клиника, била удрена од возило кое избегало

70-годишна жена со тешки повреди пренесена на клиника, била удрена од возило кое избегало

Вчера во 14.30 часот во СВР Скопје било пријавено дека во Комплекс клиники „Мајка Тереза“ со тешки телесни повреди здобиени од сообраќајна несреќа била донесена Е.С.(70) од Скопје, велат од МВР. При разговор со повредената извршен од  полициски службеници од СВР Скопје, таа изјавила дека околу 14.00 часот на ул.„Св.Кирил и Методиј“ била удрена од непознато