притисни ентер »

Малиов има мајка...
Малиов има мајка...

Малиов има мајка...

Нејзиното име е Шими Мунши, има 20-годишен син, меѓутоа таа изгледа толку младо што луѓето често помислуваат дека му е сестра или девојка. Шими е самохрана мајка има 41 година, но никој не би претпоставил дека таа има толку години. Таа тврди дека често ја обвинуваат дека за нејзиниот изглед се заслужни пластичната хирургија, скапите креми за лице и

Сите мислат дека му е сестра или девојка, но таа му е мајка: Ова е тајната за нејзиниот изглед

Сите мислат дека му е сестра или девојка, но таа му е мајка: Ова е тајната за нејзиниот изглед

Шими Мунши е мајка на 20-годишен син, а изгледа толку младо што луѓето често помислуваат дека му е сестра или девојка. Оваа самохрана мајка има 41 година, но никој не би ни ја претпоставил оваа бројка. Мунши вели дека често ја обвинуваат дека за нејзиниот изглед се заслужни пластичната хирургија, скапите креми за лице и козметичките третмани, но таа