притисни ентер »

Филипче: Се бориме за европската иднината, за македонскиот јазик и идентитет не се разговара

Филипче: Се бориме за европската иднината, за македонскиот јазик и идентитет не се разговара

Се бориме за европската иднина на земјата. Нема никакви тајни разговори со Бугарија, нема никакви скриени сценарија, нема преговори за јазикот и идентитетот, е пораката на потпретседателот на СДСМ, Д-Р Венко Филипче во гостувањето на Канал 5 телевизија. Тој рече дека не ги разбира постапките на ВМРО-ДПМНЕ кои постојано блокираат и кочат а притоа немаат

Филипче: Нема ништо тајно во разговорите со Бугарија, постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам

Филипче: Нема ништо тајно во разговорите со Бугарија, постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам

Постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам, истакна министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче во вечерашното издание на емисијата „Само вистина" на Канал 5 Tелевизија. Тој посочи дека ВМРО-ДПМНЕ била поканета во Министерството за надворешни работи што, според него, е уште еден доказ дека нема ништо тајно. – Се е отворено и транспарентно

Филипче: Се бориме за европската иднината, за македонскиот јазик и идентитет не се разговара

Филипче: Се бориме за европската иднината, за македонскиот јазик и идентитет не се разговара

Се бориме за европската иднина на земјата. Нема никакви тајни разговори со Бугарија, нема никакви скриени сценарија, нема преговори за јазикот и идентитетот, е пораката на потпретседателот на СДСМ, Д-Р Венко Филипче во гостувањето на Канал 5 телевизија. Тој рече дека не ги разбира постапките на ВМРО-ДПМНЕ кои постојано блокираат и кочат а притоа немаат

Филипче: Нема ништо тајно во разговорите со Бугарија, постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам

Филипче: Нема ништо тајно во разговорите со Бугарија, постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам

Нема тајни разговори со Бугарија, нема никакви скриени сценарија, нема преговори за јазикот и идентитетот. Постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам, истакна министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче во вечерашното издание на емисијата „Само вистина” на Канал 5 телевизија. Тој посочи дека ВМРО-ДПМНЕ била поканета во Министерството

Филипче: Нема ништо тајно во разговорите со Бугарија, постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам

Филипче: Нема ништо тајно во разговорите со Бугарија, постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам

Нема тајни разговори со Бугарија, нема никакви скриени сценарија, нема преговори за јазикот и идентитетот. Постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам, истакна министерот за здравство и потпретседател на СДСМ, Венко Филипче, во вечерашното издание на емисијата „Само вистина“ на Канал 5 телевизија. Тој посочи дека ВМРО-ДПМНЕ била поканета во Министерството

Филипче: Постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам

Филипче: Постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам

Нема тајни разговори со Бугарија, нема никакви скриени сценарија, нема преговори за јазикот и идентитетот. Постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам, истакна министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче во вечерашното издание на емисијата „Само вистина“ на Канал 5 телевизија. Тој посочи дека ВМРО-ДПМНЕ била поканета во Министерството

Филипче: Нема ништо тајно во разговорите со Бугарија, постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам

Филипче: Нема ништо тајно во разговорите со Бугарија, постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам

Нема тајни разговори со Бугарија, нема никакви скриени сценарија, нема преговори за јазикот и идентитетот. Постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам, истакна министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче во вечерашното издание на емисијата „Само вистина“ на Канал 5 телевизија. Тој посочи дека ВМРО-ДПМНЕ била поканета во Министерството

Филипче: Нема тајни преговори со Бугарија, ВМРО-ДПМНЕ беа поканети во МНР

Филипче: Нема тајни преговори со Бугарија, ВМРО-ДПМНЕ беа поканети во МНР

Според Филипче, малата излезност на протестите е фијаско на политиката на ВМРО-ДПМНЕ Нема тајни разговори со Бугарија, нема никакви скриени сценарија, нема преговори за јазикот и идентитетот, вели министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче. Во вечерашното издание на емисијата „Само вистина“ на Канал 5, тој посочи дека ВМРО-ДПМНЕ