притисни ентер »

Иџе Стефановски лидер во генералниот пласман на Европскиот шампионат на ридски патеки

Иџе Стефановски лидер во генералниот пласман на Европскиот шампионат на ридски патеки

Нашиот прославен автомобилист Игор Иџе Стефановски реди успех по успех на меѓународна сцена. Игор Иџе Стефановски во својата категорија на патеката Rampa Da Falperra за време на Falperra International Hill Climb во Брага го освои првото место, поставувајќи време од 2:12.780, што е и нов рекорд во неговата класа. Ова е втора последователна победа на

Иџе прв во генералниот пласман од Европскиот шампионат на ридски патеки

Иџе прв во генералниот пласман од Европскиот шампионат на ридски патеки

реклама Бренд амбасадорот на Видеолотарија Касинос Австрија успешно ги совладува предизвиците на Европскиот шампионат на ридски патеки (ЕHC). Тој и неговиот Hyundai i30 TCR  и минатиот викенд доминираа во рамките на FIA European Hillclimb Championship во Португалија. Иџе во својата категорија на патеката Rampa Da Falperra за време на Falperra International

Иџе прв во генералниот пласман од европскиот шампионат на ридски патеки

Иџе прв во генералниот пласман од европскиот шампионат на ридски патеки

Тој и неговиот Hyundai i30 TCR  и минатиот викенд доминираа во рамките на FIA European Hillclimb Championship во Португалија. Иџе во својата категорија на патеката Rampa Da Falperra за време на Falperra International Hill Climb во Брага го освои првото место, поставувајќи време од 2:12.780, што е и нов рекорд во неговата класа. Ова е втора последователна

Иџе прв во генералниот пласман од Европскиот шампионат на ридски патеки

Иџе прв во генералниот пласман од Европскиот шампионат на ридски патеки

Бренд амбасадорот на Видеолотарија Касинос Австрија успешно ги совладува предизвиците на Европскиот шампионат на ридски патеки (ЕHC). Тој и неговиот Hyundai i30 TCR  и минатиот викенд доминираа во рамките на FIA European Hillclimb Championship во Португалија. Иџе во својата категорија на патеката Rampa Da Falperra за време на Falperra International

Иџе прв во генералниот пласман од европскиот шампионат на ридски патеки

Иџе прв во генералниот пласман од европскиот шампионат на ридски патеки

Бренд амбасадорот на Видеолотарија Касинос Австрија успешно ги совладува предизвиците на Европскиот шампионат на ридски патеки (ЕHC). Тој и неговиот Hyundai i30 TCR и минатиот викенд доминираа во рамките на FIA European Hillclimb Championship во Португалија. Иџе во својата категорија на патеката Rampa Da Falperra за време на Falperra International

Иџе прв во генералниот пласман од Европскиот шампионат на ридски патеки

Иџе прв во генералниот пласман од Европскиот шампионат на ридски патеки

Бренд амбасадорот на Видеолотарија Касинос Австрија успешно ги совладува предизвиците на Европскиот шампионат на ридски патеки (ЕHC). Тој и неговиот Hyundai i30 TCR и минатиот викенд доминираа во рамките на FIA European Hillclimb Championship во Португалија. Иџе во својата категорија на патеката Rampa Da Falperra за време на Falperra International

ИЏЕ ПРВ ВО ЕВРОПСКИОТ ШАМПИОНАТ НА РИДСКИ ПАТЕКИ Бренд амбасадорот на Видеолотарија постави нов рекорд

ИЏЕ ПРВ ВО ЕВРОПСКИОТ ШАМПИОНАТ НА РИДСКИ ПАТЕКИ Бренд амбасадорот на Видеолотарија постави нов рекорд

Игор Стефановски-Иџе, бренд амбасадорот на Видеолотарија Касинос Австрија успешно ги совладува предизвиците на Европскиот шампионат на ридски патеки (ЕHC). Тој и неговиот Hyundai i30 TCR и минатиот викенд доминираа во рамките на FIA European Hillclimb Championship во Португалија. Иџе во својата категорија на патеката Rampa Da Falperra за време на Falperra

Иџе прв во генералниот пласман од Европскиот шампионат на ридски патеки

Иџе прв во генералниот пласман од Европскиот шампионат на ридски патеки

Добивај вести на Viber Бренд амбасадорот на Видеолотарија Касинос Австрија успешно ги совладува предизвиците на Европскиот шампионат на ридски патеки (ЕHC). Тој и неговиот Hyundai i30 TCR  и минатиот викенд доминираа во рамките на FIA European Hillclimb Championship во Португалија. Иџе во својата категорија на патеката Rampa Da Falperra за време на

Иџе прв во генералниот пласман од европскиот шампионат на ридски патеки

Иџе прв во генералниот пласман од европскиот шампионат на ридски патеки

Бренд амбасадорот на Видеолотарија Касинос Австрија успешно ги совладува предизвиците на Европскиот шампионат на ридски патеки (ЕHC). Тој и неговиот Hyundai i30 TCR  и минатиот викенд доминираа во рамките на FIA European Hillclimb Championship во Португалија. Иџе во својата категорија на патеката Rampa Da Falperra за време на Falperra International