притисни ентер »

Кога мажот ја прегрнува жената која ја сака…
Кога мажот ја прегрнува жената која ја сака…

Кога мажот ја прегрнува жената која ја сака…

Кога мажот ја прегрнува жената која ја сака… Кога мажот тивко ѝ приоѓа на жената зад грб и ја прегрнува, тој со своите раце го затвора кругот. Нејзиниот круг, но и својот. Круг на нежност, топлина, разбирање и заштита. И во самиот центар на овој жив круг, тој ја става жената. Со самото тоа тој несвесно покажува дека сега Таа е центар на неговиот Универзум

Кога мажот ја прегрнува жената која ја сака…

Кога мажот ја прегрнува жената која ја сака…

Кога мажот тивко ѝ приоѓа на жената зад грб и ја прегрнува, тој со своите раце го затвора кругот. Нејзиниот круг, но и својот. Круг на нежност, топлина, разбирање и заштита. И во самиот центар на овој жив круг, тој ја става жената. Со самото тоа тој несвесно покажува дека сега Таа е центар на неговиот Универзум. Мажот ја прегрнува жената во тишина