притисни ентер »

Вистинскиот пат до вистинската врска
Вистинскиот пат до вистинската врска

Вистинскиот пат до вистинската врска

Сакате сериозна љубовна врска, но не ви оди од рака да го постигнете тоа? Експертите ве советуваат да ги промените следниве работи во вашето однесување. Постојат многу интелигентни, успешни и убави жени, кои се и понатаму сами, и покрај тоа што вложуваат напори да пронајдат сродна душа. Експертите за врски Алесандра и Кристина Конти се обидоа да разберат

Мажите најлесно ќе ги добиете на овој начин

Мажите најлесно ќе ги добиете на овој начин

Мажите најлесно ќе ги добиете на овој начин Жените често свесно, но дури повеќе и несвесно, го менуваат своето однесување со цел повеќе да им се допаднат на мажите. Но, се додека не ги прават овие работи што ќе ги избуткаат работите во погрешна насока, сè е во ред … Затоа, тука се три грешки што мора да ги избегнете: Не мислите на неговите емоции –

Мажите најлесно ќе ги добиете на овој начин

Мажите најлесно ќе ги добиете на овој начин

Жените често свесно, но дури повеќе и несвесно, го менуваат своето однесување со цел повеќе да им се допаднат на мажите. Но, се додека не ги прават овие работи што ќе ги избуткаат работите во погрешна насока, сè е во ред … Затоа, тука се три грешки што мора да ги избегнете: Не мислите на неговите емоции – многу жени мислат дека мажите се првенствено

Мажите најлесно ќе ги добиете на овој начин

Мажите најлесно ќе ги добиете на овој начин

Жените често свесно, но дури повеќе и несвесно, го менуваат своето однесување со цел повеќе да им се допаднат на мажите. Но, се додека не ги прават овие работи што ќе ги избуткаат работите во погрешна насока, сè е во ред … Затоа, тука се три грешки што мора да ги избегнете: Не мислите на неговите емоции – многу жени мислат дека мажите се првенствено

Мажите признаваат: 3 главни причини кои ги прават несигурни

Мажите признаваат: 3 главни причини кои ги прават несигурни

Факт е дека кога се машко-женските односи во прашање, современте мажи се прилично несигурни, а експертите тврдат дека жените се главен извор за машката несигурност. Овој пат, мажите одговараат – со што жените ги прават несигурни, за дамите да знаат како да се постават наредниот пат за време на флертот. Ова се главните извори за машката несигурност:

Мажите откриваат: Кои работи во сексот се убедливо најважни?

Мажите откриваат: Кои работи во сексот се убедливо најважни?

Постојат неколку работи кои им се убедливо најважни на мажите: 1. Жена од иницијатива Мажите не сакаат самите да ја одработат целата работа и обожаваат кога жените преземаат иницијатива и кога знаат што точно сакаат. Незаинтересираноста е одбивна. 2. Движење на телото Вкочанетоста и срамежливоста не се дозволени. Сензуалноста, од друга страна е и повеќе

Жена со секси тело или убаво лице? Конечно е откриено што сакаат мажите повеќе

Жена со секси тело или убаво лице? Конечно е откриено што сакаат мажите повеќе

Сакате да го признаеме или не, секој од нас би сакале да го поставите себе има атрактивен партнер. Кога станува збор за убавината, често убавото лице и секси телото не одат заедно (освен ако не сте Скарлет Јохансон), па научниците од САД се свртеа кон прашањето што е поважно за мажите кај партнерката: да имаат убаво лице или убаво тело? На мажите им

Жена со секси тело или прекрасно лице? Конечно откриено што мажите сакаат повеќе

Жена со секси тело или прекрасно лице? Конечно откриено што мажите сакаат повеќе

Што повеќе ги привлекува мажите, секси тело или прекрасно лице? Сакаме или не сакаме да признаеме, секако дека секој од нас би сакал да има аткрактивен партнер покрај себе. Кога станува збор за убавината, често преубавото лице и секси телото не одат заедно во комбинација (доколку не сте Скарлет Јохансон), па затоа експертите од Америка се занимавале

Жена со секси тело или прекрасно лице? Конечно откриено што мажите сакаат повеќе

Жена со секси тело или прекрасно лице? Конечно откриено што мажите сакаат повеќе

Што повеќе ги привлекува мажите, секси тело или прекрасно лице? Сакаме или не сакаме да признаеме, секако дека секој од нас би сакал да има аткрактивен партнер покрај себе. Кога станува збор за убавината, често преубавото лице и секси телото не одат заедно во комбинација (доколку не сте Скарлет Јохансон), па затоа експертите од Америка се занимавале