притисни ентер »

Лекарите и стоматолозите во Словенија штрајкуваат петта недела по ред
Лекарите и стоматолозите во Словенија штрајкуваат петта недела по ред

Лекарите и стоматолозите во Словенија штрајкуваат петта недела по ред

Штрајкот на Синдикатот на лекарите и стоматолозите во Словенија, „Фидес“ продолжува веќе петта недела, објави словенечката редакција на регионалната телевизија Ен 1. Штрајкот на лекарите и стоматолозите почна на 15 јануари. Главна причина за штрајкот е неисполнувањето на обврските на Владата од веќе потпишаниот договор. Штрајкувачите бараат повисоки

Лекарите и стоматолозите во Словенија штрајкуваат петта недела по ред

Лекарите и стоматолозите во Словенија штрајкуваат петта недела по ред

Штрајкот на Синдикатот на лекарите и стоматолозите во Словенија, „Фидес“ продолжува веќе петта недела, објави словенечката редакција на регионалната телевизија Ен 1. Штрајкот на лекарите и стоматолозите почна на 15 јануари. Главна причина за штрајкот е неисполнувањето на обврските на Владата од веќе потпишаниот договор. Штрајкувачите бараат повисоки

Лекарите и стоматолозите во Словенија штрајкуваат петта недела по ред

Лекарите и стоматолозите во Словенија штрајкуваат петта недела по ред

Штрајкот на Синдикатот на лекарите и стоматолозите во Словенија, „Фидес“ продолжува веќе петта недела, објави словенечката редакција на регионалната телевизија Ен 1. Штрајкот на лекарите и стоматолозите почна на 15 јануари. Главна причина за штрајкот е неисполнувањето на обврските на Владата од веќе потпишаниот договор. Штрајкувачите бараат повисоки

Лекарите и стоматолозите во Словенија штрајкуваат петта недела по ред

Лекарите и стоматолозите во Словенија штрајкуваат петта недела по ред

Штрајкот на Синдикатот на лекарите и стоматолозите во Словенија, „Фидес“ продолжува веќе петта недела, објави словенечката редакција на регионалната телевизија Ен 1. Штрајкот на лекарите и стоматолозите почна на 15 јануари. Главна причина за штрајкот е неисполнувањето на обврските на Владата од веќе потпишаниот договор. Штрајкувачите бараат повисоки

Продолжува штрајкот на словенечките лекари

Продолжува штрајкот на словенечките лекари

Штрајкот на Синдикатот на лекарите и стоматолозите во Словенија, „Фидес“ продолжува веќе петта недела, објави словенечката редакција на регионалната телевизија Ен 1. Штрајкот на лекарите и стоматолозите почна на 15 јануари. Главна причина за штрајкот е неисполнувањето на обврските на Владата од веќе потпишаниот договор. Штрајкувачите бараат повисоки

Петта недела штрајкуваат лекарите и стоматолозите во Словенија

Петта недела штрајкуваат лекарите и стоматолозите во Словенија

Штрајкот на Синдикатот на лекарите и стоматолозите во Словенија, „Фидес“ продолжува веќе петта недела, објави словенечката редакција на регионалната телевизија Ен 1. Штрајкот на лекарите и стоматолозите почна на 15 јануари Главна причина за штрајкот е неисполнувањето на обврските на Владата од веќе потпишаниот договор. Штрајкувачите бараат повисоки

Лекарите и стоматолозите во Словенија штрајкуваат петта недела по ред

Лекарите и стоматолозите во Словенија штрајкуваат петта недела по ред

Штрајкот на Синдикатот на лекарите и стоматолозите во Словенија, „Фидес“ продолжува веќе петта недела, објави словенечката редакција на регионалната телевизија Ен 1. Штрајкот на лекарите и стоматолозите почна на 15 јануари. Главна причина за штрајкот е неисполнувањето на обврските на Владата од веќе потпишаниот договор. Штрајкувачите бараат повисоки