притисни ентер »

За што најчесто се расправаат паровите пред да раскинат?
За што најчесто се расправаат паровите пред да раскинат?

За што најчесто се расправаат паровите пред да раскинат?

Иако кавгите се составен и неизбежен дел од секоја врска, постојат и такви кои се сигнал дека нешто дефинитивно не е како порано. Повеќе не се расправате околу тоа кој подарува повеќе внимание или како некој од вас се однесувал лошо во друштвото – сега вашите кавги се водат околу многу покомплексни проблеми кои можат да ја загрозат вашата врска. Доколку

За што најчесто се расправаат паровите пред да раскинат?

За што најчесто се расправаат паровите пред да раскинат?

Иако кавгите се составен и неизбежен дел од секоја врска, постојат и такви кои се сигнал дека нешто дефинитивно не е како порано. Повеќе не се расправате околу тоа кој подарува повеќе внимание или како некој од вас се однесувал лошо во друштвото – сега вашите кавги се водат околу многу покомплексни проблеми кои можат да ја загрозат вашата врска. Доколку

3-те хороскопски знаци кои, според ѕвездите, ќе стапат во брак до крајот на оваа година

3-те хороскопски знаци кои, според ѕвездите, ќе стапат во брак до крајот на оваа година

ИЗВОР Скопје24 | август 12, 2019 Трите хороскопски знаци, доколку се наоѓаат во посериозни врски, можат да бидат пријатно изненадени до крајот на оваа година, така што со партнерот ќе го направат следниот чекор и ќе стапат во брак. 1. Близнаци Имате навистина здрава и чудесна врска, која вреди да биде зачувана по секоја цена. Иако нормално вашиот партнер

Што треба да направите со партнерот после кавга, за среќна врска?

Што треба да направите со партнерот после кавга, за среќна врска?

Расправиите и конфликтите во врската не се ништо ново, а колку и да не ги сакате, понекогаш се дури и добри за вас. Но, неретко, поради гнев и нервоза, за време на расправијата можете да кажете зборови што воопшто не ги мислите и да го нарушите односот со партнерот. Важно е после расправата да не се преправате со партнерот како ништо да не се случило,