притисни ентер »

Астрономски календар – 14 јули
Астрономски календар – 14 јули

Астрономски календар – 14 јули

Денеска е 14 јули, 194-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 171 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 9 минути, а ќе зајде во 20 часот и 9 минути. Денов трае 15 часа. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 23 часот и 13 минути, а ќе зајде во 10 часот и 15 минути

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е недела, 14 јули 2019 година, 195-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 170 дена. Скопје, 14 јули 2019 (МИА) – Денеска е недела, 14 јули 2019 година, 195-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 170 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 9 минути, а ќе зајде во 20 часот и 9 минути. Денов трае 15

Астрономски календар: Денот се намали на 15 часа

Астрономски календар: Денот се намали на 15 часа

Денеска е недела, 14 јули 2019 година, 195-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 170 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 9 минути, а ќе зајде во 20 часот и 9 минути. Денов трае 15 часа. Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 18 часот и 13 минути, а ќе зајде во 2 часот и 59 минути.

Астрономски календар – 13 јули

Астрономски календар – 13 јули

Денеска е  13 јули, 193-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 172 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 8 минути, а ќе зајде во 20 часот и 9 минути. Денов трае 15 часа и 1 минута. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 22 часот и 42 минути, а ќе зајде во 9 часот и 13 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е сабота, 13 јули 2019 година, 194-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 171 ден. Скопје, 13 јули 2019 (МИА) – Денеска е сабота, 13 јули 2019 година, 194-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 171 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 8 минути, а ќе зајде во 20 часот и 9 минути. Денов трае 15 часа

Астрономски календар: Изгрев на сонцето во 5:08, а на месечина во 17:11 часот

Астрономски календар: Изгрев на сонцето во 5:08, а на месечина во 17:11 часот

Денеска е сабота, 13 јули 2019 година, 194-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 171 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 8 минути, а ќе зајде во 20 часот и 9 минути. Денов трае 15 часа и 1 минута. Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 17 часот и 11 минути, а ќе зајде во 2 часот и 194 минути.

Астрономски календар – 12 јули

Астрономски календар – 12 јули

Денеска е  12 јули, 192-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 173 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 8 минути, а ќе зајде во 20 часот и 10 минути. Денов трае 15 часа и 2 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 22 часот и 10 минути, а ќе зајде во 8 часот и 11 минути.

Астрономски календар: Изгрев во 5:08 часот

Астрономски календар: Изгрев во 5:08 часот

Денеска е петок, 12 јули 2019 година, 193-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 172 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 8 минути, а ќе зајде во 20 часот и 10 минути. Денов трае 15 часа и 2 минути. Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 16 часот и 6 минути, а ќе зајде во 1 часот и 44 минути.