притисни ентер »

Од ботоксот и естетските корекции си го уништи лицето: Силвестер Сталоне не личи на себе
Од ботоксот и естетските корекции си го уништи лицето: Силвестер Сталоне не личи на себе

Од ботоксот и естетските корекции си го уништи лицето: Силвестер Сталоне не личи на себе

Силвестер Сталоне (74) последниве години ја шокираше јавноста со лицето, кое го уништи со ботокс и други естетски процедури. Неговите обожаватели истакнуваат дека Сталоне ја наследил опсесијата со пластични корекции од неговата мајка, астрологот и танчерката Џеки Сталоне (98). Херојот на акционите филмови, како и неговата мајка, сакаше да престане

ШТО ОСТАНА ОД РОКИ И РАМБО? Силвестер Сталоне не личи на себе

ШТО ОСТАНА ОД РОКИ И РАМБО? Силвестер Сталоне не личи на себе

Силвестер Сталоне (74) последниве години ја шокираше јавноста со лицето, кое го уништи со ботокс и други естетски процедури. Неговите обожаватели истакнуваат дека Сталоне ја наследил опсесијата со пластични корекции од неговата мајка, астрологот и танчерката Џеки Сталоне (98). Херојот на акционите филмови, како и неговата мајка, сакаше да престане

ШТО ОСТАНА ОД РОКИ И РАМБО? Силвестер Сталоне не личи на себе

ШТО ОСТАНА ОД РОКИ И РАМБО? Силвестер Сталоне не личи на себе

Силвестер Сталоне (74) последниве години ја шокираше јавноста со лицето, кое го уништи со ботокс и други естетски процедури. Неговите обожаватели истакнуваат дека Сталоне ја наследил опсесијата со пластични корекции од неговата мајка, астрологот и танчерката Џеки Сталоне (98). Херојот на акционите филмови, како и неговата мајка, сакаше да престане

Повеќе не личи на себе: Силвестер Сталоне се навлече на ботокс, актерот го уништи лицето!

Повеќе не личи на себе: Силвестер Сталоне се навлече на ботокс, актерот го уништи лицето!

Еден од најпознатите актери на сите времиња, Силвестер Сталоне (74) последниве години ја шокираше јавноста со лицето, кое го уништи со ботокс и други естетски процедури. Неговите обожаватели истакнуваат дека Сталоне ја наследил опсесијата со пластични корекции од неговата мајка, астрологот и танчерката Џеки Сталоне (98). Херојот на акционите филмови,

Од ботоксот и естетските корекции си го уништи лицето: Силвестер Сталоне не личи на себе

Од ботоксот и естетските корекции си го уништи лицето: Силвестер Сталоне не личи на себе

Од ботоксот и естетските корекции си го уништи лицето: Силвестер Сталоне не личи на себе (ФОТО) Силвестер Сталоне (74) последниве години ја шокираше јавноста со лицето, кое го уништи со ботокс и други естетски процедури. Неговите обожаватели истакнуваат дека Сталоне ја наследил опсесијата со пластични корекции од неговата мајка, астрологот и танчерката

Силвестер Сталоне од ботоксот и естетските корекции го уништи лицето – Не личи на себе!

Силвестер Сталоне од ботоксот и естетските корекции го уништи лицето – Не личи на себе!

Силвестер Сталоне (74) последниве години ја шокираше јавноста со лицето, кое го уништи со ботокс и други естетски процедури. Неговите обожаватели истакнуваат дека Сталоне ја наследил опсесијата со пластични корекции од неговата мајка, астрологот и танчерката Џеки Сталоне (98). Херојот на акционите филмови, како и неговата мајка, сакаше да престане

Не личи на себе, Силвестер Сталоне од ботоксот и естетските корекции го уништи лицето

Не личи на себе, Силвестер Сталоне од ботоксот и естетските корекции го уништи лицето

Силвестер Сталоне (74) последниве години ја шокираше јавноста со лицето, кое го уништи со ботокс и други естетски процедури. Неговите обожаватели истакнуваат дека Сталоне ја наследил опсесијата со пластични корекции од неговата мајка, астрологот и танчерката Џеки Сталоне (98). Херојот на акционите филмови, како и неговата мајка, сакаше да престане