притисни ентер »

Dior ја претстави новата колекција на патики, чанти и додатоци
Dior ја претстави новата колекција на патики, чанти и додатоци

Dior ја претстави новата колекција на патики, чанти и додатоци

Dior за сезоната зима 2021 претстави нова колекција на патики, обувки, чанти и додатоци. Колекцијата која е под влијание на уметникот Peter Doig доаѓа во многу интересни, но соодветни за зимата бои. Сите додатоци, па дури и рачно изработените капи, зрачат со француски луксуз карактеристичен за модната куќа. Маскирните мотиви исто се застапени и тука