притисни ентер »

Синот на Доналд и Иванка Трамп ја шокирал цела Америка: Еве што ставил на врвот на новогодишната елка
Синот на Доналд и Иванка Трамп ја шокирал цела Америка: Еве што ставил на врвот на новогодишната елка

Синот на Доналд и Иванка Трамп ја шокирал цела Америка: Еве што ставил на врвот на новогодишната елка

Како што тврди неможел да се определи за ангел ѕвезда, па ги стравил двете. Најстариот син на американскиот претседател од бракот со Иванка, Доналд Трамп помладиот, ја искористил сезоната на божиќни и новогодишни празници како би го промовирал својот татако. Трамп јуниор на својот Инстаграм потавил фотографија на која се гледа дека на новогдишната

Синот на Доналд и Иванка Трамп ја шокираше села Америка: Еве што ставил на врвот на новогодишната елка

Синот на Доналд и Иванка Трамп ја шокираше села Америка: Еве што ставил на врвот на новогодишната елка

Како што тврди неможел да се определи за ангел ѕвезда, па ги стравил двете. Најстариот син на американскиот претседател од бракот со Иванка, Доналд Трамп помладиот, ја искористил сезоната на божиќни и новогодишни празници како би го промовирал својот татако. Трамп јуниор на својот Инстаграм потавил фотографија на која се гледа дека на новогдишната

Синот на Доналд Трамп и Ивана Трамп ја шокираше цела Америка: Погледнете што стави на врвот на новогодишната елка

Синот на Доналд Трамп и Ивана Трамп ја шокираше цела Америка: Погледнете што стави на врвот на новогодишната елка

Како што тврди, не можел да се одлучи помеѓу ангел и ѕвезда… Најстариот син на американскиот претседател од бракот со Ивана, помладиот Доналд Трамп, ја искористи Божиќната сезоната и новогодишните празници за да го испромовира својот татко. Трамп џуниор  на својот Instagram профил објави фотографија на која се гледа дека на врвот на новогодишната елка,

Наместо ѕвезда, Доналд Трамп на врвот на новогодишната елка

Наместо ѕвезда, Доналд Трамп на врвот на новогодишната елка

Ако мислите дека претседателот на САД Доналд Трамп е лоша личност, обидете се да го замислите во празнична атмосфера. Еден од синовите на Трамп, Доналд Трамп Џуниор, ја искористи празничната сезона за да го испромовира татка си (бидејќи, нели, му треба промоција!) Доналд Џуниор објави фотографија на својот Instagram профил на која се гледа дека на