притисни ентер »

Внимавајте кога купувате половни автомобили: Еве на кои возила продавачите најчесто мамат со километражата
Внимавајте кога купувате половни автомобили: Еве на кои возила продавачите најчесто мамат со километражата

Внимавајте кога купувате половни автомобили: Еве на кои возила продавачите најчесто мамат со километражата

ИЗВОР Скопје24 | декември 2, 2019 Законодавството во некои земји манипулирањето со поминатата километража на користените автомобили го смета за криминал. Изгледите тоа да се случи и кај нас и во другите земји на Балканот засега се рамни на нула. Така е и во Русија, каде што еден од најголемите специјализрани портали Аvtо.ru направил истражување за

Еве на кои возила продавачите најчесто мамат со километражата

Еве на кои возила продавачите најчесто мамат со километражата

Еве на кои возила продавачите најчесто мамат со километражата Законодавството во некои земји манипулирањето со поминатата километража на користените автомобили го смета за криминал. Изгледите тоа да се случи и кај нас и во другите земји на Балканот засега се рамни на нула. Така е и во Русија, каде што еден од најголемите специјализрани портали Аvtо

На овие возила продавачите најчесто мамат со километражата

На овие возила продавачите најчесто мамат со километражата

Законодавството во некои земји манипулирањето со поминатата километража на користените автомобили го смета за криминал. Изгледите тоа да се случи и кај нас и во другите земји на Балканот засега се рамни на нула. Така е и во Русија, каде што еден од најголемите специјализрани портали Аvtо.ru направил истражување за да утврди кај кои брендови постои