притисни ентер »

Министерката Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Министерката Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Во седиштето на НАТО во Брисел, министерката за одбрана Радмила Шекеринска го потпиша Меморандумот за разбирање со кој Македонија се приклучува кон „Smart Defence“ иницијативата за муниција за копнено војување. Меморандумот за разбирање министерката Шекеринска го потпиша заедно со 17 министри за одбрана од земји-членки на НАТО, и со својот колега од

Шекеринска на Самитот на НАТО во креација на Кокев

Шекеринска на Самитот на НАТО во креација на Кокев

Модната креаторка Тања Кокев, на нејзиниот фејсбук-профил сподели фотографија од министерката за одбрана Радмила Шекеринска на самитот на НАТО во Брисел и напиша дека е облечена во креација на Кокев. Таа денеска во седиштето на НАТО во Брисел, го потпиша Меморандумот за разбирање со кој Македонија се приклучува кон „Smart Defence“ иницијативата за 

Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска во седиштето на НАТО во Брисел, го потпиша Меморандумот за разбирање со кој Македонија се приклучува кон „Смарт Дифенс“ иницијативата за муниција за копнено војување. Како што соопшти Министерството за одбрана, Меморандумот за разбирање министерката Шекеринска го потпиша заедно со 17 министри за одбрана

Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска во седиштето на НАТО во Брисел, го потпиша Меморандумот за разбирање со кој Македонија се приклучува кон „Смарт Дифенс“ иницијативата за муниција за копнено војување. Како што соопшти Министерството за одбрана, Меморандумот за разбирање министерката Шекеринска го потпиша заедно со 17 министри за одбрана

Министерката Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Министерката Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Во седиштето на НАТО во Брисел, министерката за одбрана Радмила Шекеринска го потпиша Меморандумот за разбирање со кој Македонија се приклучува кон „Smart Defence“ иницијативата за муниција за копнено војување. Меморандумот за разбирање министерката Шекеринска го потпиша заедно со 17 министри за одбрана од земји-членки на НАТО, и со својот колега од

Министерката Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Министерката Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Во седиштето на НАТО во Брисел, министерката за одбрана Радмила Шекеринска го потпиша Меморандумот за разбирање со кој Македонија се приклучува кон „Smart Defence“ иницијативата за муниција за копнено војување. Меморандумот за разбирање министерката Шекеринска го потпиша заедно со 17 министри за одбрана од земји-членки на НАТО, и со својот колега од

Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска во седиштето на НАТО во Брисел,  го потпиша Меморандумот за разбирање со кој Македонија се приклучува кон „Смарт Дифенс“ иницијативата за муниција за копнено војување. Како што соопшти Министерството за одбрана, Меморандумот за разбирање министерката Шекеринска го потпиша заедно со 17 министри за одбрана

Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Шекеринска со 18 колеги од НАТО потпиша Меморандум за разбирање

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска во седиштето на НАТО во Брисел,  го потпиша Меморандумот за разбирање со кој Македонија се приклучува кон „Смарт Дифенс“ иницијативата за муниција за копнено војување. Како што соопшти Министерството за одбрана, Меморандумот за разбирање министерката Шекеринска го потпиша заедно со 17 министри за одбрана

Македонија се вклучува во „Smart Defence“: Шекеринска во Брисел го потпиша Меморандумот за разбирање

Македонија се вклучува во „Smart Defence“: Шекеринска во Брисел го потпиша Меморандумот за разбирање

Денеска во седиштето на НАТО во Брисел, министерката за одбрана Радмила Шекеринска го потпиша Меморандумот за разбирање со кој Македонија се приклучува кон „Smart Defence“ иницијативата за муниција за копнено војување. Меморандумот за разбирање министерката Шекеринска го потпиша заедно со 17 министри за одбрана од земји-членки на НАТО, и со својот

Македонија стана дел од иницијативата за муниција за копнено војување

Македонија стана дел од иницијативата за муниција за копнено војување

Македонија стана дел од иницијативата за муниција за копнено војување Македонија денеска се приклучи кон  иницијативата за муниција за копнено војување „Паметна одбрана“. Меморандумот за разбирање од страна на Македонија во седиштето на НАТО го потпиша министерката за одбрана  Радмила Шекеринска. Меморандумот за разбирање го потпишаа 17 министри за