притисни ентер »

Ана Стојаноска е нова претседателка на МТФ „Војдан Чернодрински“
Ана Стојаноска е нова претседателка на МТФ „Војдан Чернодрински“

Ана Стојаноска е нова претседателка на МТФ „Војдан Чернодрински“

Фото: Фејсбук На денешното собрание на МТФ „Војдан Чернодрински“ д-р Ана Стојаноска, театролог, професор, е избрана за нова претседателка на Фестивалот. Изборот доаѓа откако собранието на МТФ „Војдан Чернодрински“ констатира дека е изминат мандатот на досегашната претседателка Катерина Коцевска Хаџавасилева. Стојаноска изјави дека му благодари на собранието

Театрологот и професор Ана Стојаноска е нов претседател на Собранието на МТФ „Војдан Чернодрински“

Театрологот и професор Ана Стојаноска е нов претседател на Собранието на МТФ „Војдан Чернодрински“

На денешното собрание на Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ кое се одржа во Скопје,  за нов претседател на Собранието на фестивалот е избрана д-р Ана Стојаноска, театролог и професор. Изборот на новиот претседател доаѓа откако  собранието на Фестивалот констатира дека е изминат мандатот на досегашниот претседател, Катарина Коцевска-Хаџавасилева

Д-р Ана Стојановска избрана за нов претседател на театарскиот фестивал „Војдан Чернодрински“

Д-р Ана Стојановска избрана за нов претседател на театарскиот фестивал „Војдан Чернодрински“

Д-р Ана Стојаноска, театролог и професор, е избрана за нов претседател на Собранието на фестивалот „Војдан Чернодрински“. Изборот на новиот претседател доаѓа на денешното собрание, откако се констатираше дека е изминат мандатот на досегашниот претседател, Катарина Коцевска-Хаџавасилева. Како што изјави Стојаноска, главниот фокус ќе биде создавање фестивал

Ана Стојаноска е нова претседателка на МТФ „Војдан Чернодрински“

Ана Стојаноска е нова претседателка на МТФ „Војдан Чернодрински“

На денешното собрание на Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ кое се одржа во Скопје, за нов претседател на Собранието на фестивалот е избрана д-р Ана Стојаноска, театролог и професор. Изборот на новиот претседател доаѓа откако собранието на Фестивалот констатира дека е изминат мандатот на досегашниот претседател, Катарина Коцевска-Хаџавасилева

Театрологот и професор Ана Стојаноска е нов претседател на Собранието на МТФ „Војдан Чернодрински“

Театрологот и професор Ана Стојаноска е нов претседател на Собранието на МТФ „Војдан Чернодрински“

На денешното собрание на Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ кое се одржа во Скопје,  за нов претседател на Собранието на фестивалот е избрана д-р Ана Стојаноска, театролог и професор. Изборот на новиот претседател доаѓа откако  собранието на Фестивалот констатира дека е изминат мандатот на досегашниот претседател, Катарина Коцевска-Хаџавасилева