притисни ентер »

Парови за кои не е јасно како сѐ уште се во брак или врска (втор дел)
Парови за кои не е јасно како сѐ уште се во брак или врска (втор дел)

Парови за кои не е јасно како сѐ уште се во брак или врска (втор дел)

Не е лесно кога треба да ги трпите навиките на партнерот за да го одржите мирот во куќа... Што најмногу ве нервира вас? За среќен брак дефинитивно не е доволна само љубовта, туку и челични нерви и трпение за да ги издржите навиките на партнерот во заедничкиот живот. Секој си има свои маани, но понекогаш навистина не е јасно како двајца луѓе може да