притисни ентер »

Почна „Дијамантската лига 2022“: Паднаа два митинг-рекорди во Доха
Почна „Дијамантската лига 2022“: Паднаа два митинг-рекорди во Доха

Почна „Дијамантската лига 2022“: Паднаа два митинг-рекорди во Доха

Американската спринтерка Габриеле Томас и Бразилецот Алисон Дос Сантос поставија нови рекорди на митингот во Доха на денешното отворање на новата сезона во атлетската „Ванда Дијамантската лига 2022“. Томас го израмни рекордот на митингот кој го држеше нејзината сонародничка Алисон Феликс од 21,98 на 200 метри кај дамите, додека Дос Сантос постигна

Почна „Дијамантската лига 2022“: Паднаа два митинг-рекорди во Доха

Почна „Дијамантската лига 2022“: Паднаа два митинг-рекорди во Доха

Американската спринтерка Габриеле Томас и Бразилецот Алисон Дос Сантос поставија нови рекорди на митингот во Доха на денешното отворање на новата сезона во атлетската „Ванда Дијамантската лига 2022“. Томас го израмни рекордот на митингот кој го држеше нејзината сонародничка Алисон Феликс од 21,98 на 200 метри кај дамите, додека Дос Сантос постигна

Почна „Дијамантската лига 2022“: Паднаа два митинг-рекорди во Доха

Почна „Дијамантската лига 2022“: Паднаа два митинг-рекорди во Доха

Американската спринтерка Габриеле Томас и Бразилецот Алисон Дос Сантос поставија нови рекорди на митингот во Доха на денешното отворање на новата сезона во атлетската „Ванда Дијамантската лига 2022“. Томас го израмни рекордот на митингот кој го држеше нејзината сонародничка Алисон Феликс од 21,98 на 200 метри кај дамите, додека Дос Сантос постигна

Трајковски постави нов македонски рекорд во скок во далечина

Трајковски постави нов македонски рекорд во скок во далечина

Почетокот на годинашната сезона е повеќе од добар за македонските атлетичари, откако државни рекорди поставија Трајковски, Поп Арсова, Ивановски, Стојоски… АТЛЕТИКА – СО ПРЕСКОКНАТИ 7,41 М НА МИТИНГ НА ОТВОРЕНО Андреас Трајковски, член на атлетскиот клуб Работнички од Скопје, на меѓународниот атлетски митинг во Лимасол (Кипар) постави нов македонски

Трајковски со нов рекорд во скок во далечина на отворено

Трајковски со нов рекорд во скок во далечина на отворено

Андреас Трајковски, членот на АК Работнички и репрезентативец на Македонија, вчера на меѓународен атлетски митинг во Лимасол (Кипар) го собори македонскиот рекорд во скок во далечина на отворено со резултат од 7 метри и 41 сантиметар. Досегашниот Македонски рекорд на отворено во скок во далечина изнесуваше 7 метри и 15 сантиметри, кој беше во сопственост

Трајковски со нов рекорд во скок во далечина на отворено

Трајковски со нов рекорд во скок во далечина на отворено

Андреас Трајковски, членот на АК Работнички и репрезентативец на Македонија, вчера на меѓународен атлетски митинг во Лимасол (Кипар) го собори македонскиот рекорд во скок во далечина на отворено со резултат од 7 метри и 41 сантиметар. Досегашниот Македонски рекорд на отворено во скок во далечина изнесуваше 7 метри и 15 сантиметри, кој беше во сопственост

Трајковски со нов рекорд во скок во далечина на отворено

Трајковски со нов рекорд во скок во далечина на отворено

Андреас Трајковски, член на АК Работнички и репрезентативец на Македонија, вчера на меѓународен атлетски митинг во Лимасол (Кипар) го собори македонскиот рекорд во скок во далечина на отворено со резултат од 7 метри и 41 сантиметар. Досегашниот Македонски рекорд на отворено во скок во далечина изнесуваше 7 метри и 15 сантиметри, кој беше во сопственост

Андреас Трајковски постави нов македонски рекорд во скок во далечина!

Андреас Трајковски постави нов македонски рекорд во скок во далечина!

Андреас Трајковски, член на АК Работнички и репрезентативец на Македонија, вчера на меѓународен атлетски митинг во Лимасол (Кипар) го собори македонскиот рекорд во скок во далечина на отворено со резултат од 7 метри и 41 сантиметар. Досегашниот Македонски рекорд на отворено во скок во далечина изнесуваше 7 метри и 15 сантиметри, кој беше во сопственост

Андреас Трајковски постави нов македонски рекорд во скок во далечина на отворено

Андреас Трајковски постави нов македонски рекорд во скок во далечина на отворено

Членот на атлетскиот клуб Работнички и репрезентативец на Македонија, Андреас Трајковски, на меѓународен атлетски митинг во Лимасол, Кипар, го собори македонскиот рекорд во скок во далечина на отворено, со резултат од 7, 41 метри. Досегашниот македонски рекорд изнесуваше 7, 15 метри и, интересно, беше во сопственост на тројца атлетичари, Зоран Тасевски,

Андреас Трајковски постави нов македонски рекорд во скок во далечина на отворено

Андреас Трајковски постави нов македонски рекорд во скок во далечина на отворено

Андреас Трајковски, член на АК Работнички и репрезентативец на Македонија, вчера на меѓународен атлетски митинг во Лимасол (Кипар) го собори македонскиот рекорд во скок во далечина на отворено со резултат од 7 метри и 41 сантиметар. Досегашниот Македонски рекорд на отворено во скок во далечина изнесуваше 7 метри и 15 сантиметри, кој беше во сопственост