притисни ентер »

Oркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“
Oркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“

Oркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“

Во четврток со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот Владимир Лазаревски. Диригент е Бисера Чадловска, а на програмата се „Пасакаља на тема од Божидар Апих“

Концерт на Филхармонија на „Денови на македонската музика“

Концерт на Филхармонија на „Денови на македонската музика“

Во четврток со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот Владимир Лазаревски. Диригент е Бисера Чадловска, а на програмата се „Пасакаља на тема од Божидар Апих“

Концерт на Филхармонија на Денови на македонската музика

Концерт на Филхармонија на Денови на македонската музика

Во четврток со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот Владимир Лазаревски. Диригент е Бисера Чадловска, а на програмата се „Пасакаља на тема од Божидар Апих“

Концерт на Филхармонија на Денови на македонската музика

Концерт на Филхармонија на Денови на македонската музика

Во четврток со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот Владимир Лазаревски. Диригент е Бисера Чадловска, а на програмата се „Пасакаља на тема од Божидар Апих“

Во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“, Македонската филхармонија најавува голем концерт

Во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“, Македонската филхармонија најавува голем концерт

В четврток, со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамките на фестивалот „Денови на македонската музика“, на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот Владимир Лазаревски. Диригент е Бисера Чадловска, а на програмата се „Пасакаља на тема од Божидар Апих“

Концерт на Филхармонија на „Денови на македонската музика“

Концерт на Филхармонија на „Денови на македонската музика“

Концерт на Филхармонија на „Денови на македонската музика“ Со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот Владимир Лазаревски. Диригент е Бисера Чадловска, а на

Oркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамките на фестивалот Денови на македонската музика

Oркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамките на фестивалот Денови на македонската музика

Во четврток, со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамките на фестивалот Денови на македонската музика, на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот Владимир Лазаревски. Диригент е Бисера Чадловска, а на програмата се „Пасакаља на тема од Божидар Апих“

Концерт на Филхармонија на „Денови на македонската музика“

Концерт на Филхармонија на „Денови на македонската музика“

Во четврток со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот Владимир Лазаревски. Диригент е Бисера Чадловска, а на програмата се „Пасакаља на тема од Божидар Апих“

„Денови на македонската музика“ во четврток во Филхармонија

„Денови на македонската музика“ во четврток во Филхармонија

Во четврток со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот Владимир Лазаревски. Диригент е Бисера Чадловска, а на програмата се „Пасакаља на тема од Божидар Апих“

Концерт на Филхармонија на „Денови на македонската музика“

Концерт на Филхармонија на „Денови на македонската музика“

Во четврток со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот Владимир Лазаревски. Диригент е Бисера Чадловска, а на програмата се „Пасакаља на тема од Божидар Апих“