притисни ентер »

Во Отава тројца загинати и 23 тешко повредени во сообраќајна несреќа
Во Отава тројца загинати и 23 тешко повредени во сообраќајна несреќа

Во Отава тројца загинати и 23 тешко повредени во сообраќајна несреќа

Три лица загинаа и 23 се повредени во сообраќајна несреќа во Отава откако градски автобус удри во автобуска станица во градскиот кварт Вестборо. Градоначалникот на Отава, Џим Вотсон рече дека двајца патници и човек кој чекал на станицата ги загубиле животите во „ужасната“ несреќа. Четиринаесет повредени луѓе се во критична состојба. Сообраќајката се

Автобус удри во автобуска постојка во Канада, 3 загинати

Автобус удри во автобуска постојка во Канада, 3 загинати

Неколку лица го загубија животот, а најмалку 17 се повредени кога автобус на два ката удрил во автобуска постојка во Отава, Канада. Градоначалникот на Отава , Џим Вотсон изјави дека двајца патници во автобусот и едно лице кое чекало на постојката се загинати во ужасната несреќа. Од болницата во Отава изјавија дека примиле девет пациенти кои биле во

Канада: Автобус удрил во постојка, најмалку три лица загинаа

Канада: Автобус удрил во постојка, најмалку три лица загинаа

Најмалку три лица загинаа, а 23 се повредени откако двокатен автобус удрил во автобуска постојка во Отава, Канада. Сите повредени, како и загинатите биле патници кои чекале автобус на постојката. Од болницата во Отава соопштија дека примиле девет пациенти кои се наоѓаат во критична состојба по несреќата, објави АП. Фотографиите објавени на социјалната

Канада: Автобус удрил во постојка, најмалку три лица загинаа

Канада: Автобус удрил во постојка, најмалку три лица загинаа

Најмалку три лица загинаа, а 23 се повредени откако двокатен автобус удрил во автобуска постојка во Отава, Канада. Сите повредени, како и загинатите биле патници кои чекале автобус на постојката. Од болницата во Отава соопштија дека примиле девет пациенти кои се наоѓаат во критична состојба по несреќата, објави АП. Фотографиите објавени на социјалната

Канада: Автобус удрил во постојка, најмалку три лица загинаа

Канада: Автобус удрил во постојка, најмалку три лица загинаа

Најмалку три лица загинаа, а 23 се повредени откако двокатен автобус удрил во автобуска постојка во Отава, Канада. Сите повредени, како и загинатите биле патници кои чекале автобус на постојката. Од болницата во Отава соопштија дека примиле девет пациенти кои се наоѓаат во критична состојба по несреќата, објави АП. Фотографиите објавени на социјалната

Канада: Автобус удрил во постојка, најмалку три лица загинаа

Канада: Автобус удрил во постојка, најмалку три лица загинаа

Најмалку три лица загинаа, а 23 се повредени откако двокатен автобус удрил во автобуска постојка во Отава, Канада. Сите повредени, како и загинатите биле патници кои чекале автобус на постојката. Од болницата во Отава соопштија дека примиле девет пациенти кои се наоѓаат во критична состојба по несреќата, објави АП. Фотографиите објавени на социјалната

Канада: Автобус удрил во постојка, најмалку три лица загинаа

Канада: Автобус удрил во постојка, најмалку три лица загинаа

Најмалку три лица загинаа, а 23 се повредени откако двокатен автобус удрил во автобуска постојка во Отава, Канада. Сите повредени, како и загинатите биле патници кои чекале автобус на постојката. Од болницата во Отава соопштија дека примиле девет пациенти кои се наоѓаат во критична состојба по несреќата, објави АП. Фотографиите објавени на социјалната

Во Отава тројца загинати и 23 тешко повредени во сообраќајна несреќа

Во Отава тројца загинати и 23 тешко повредени во сообраќајна несреќа

Три лица загинаа и 23 се повредени во сообраќајна несреќа во Отава откако градски автобус удри во автобуска станица во градскиот кварт Вестборо. Градоначалникот на Отава, Џим Вотсон рече дека двајца патници и човек кој чекал на станицата ги загубиле животите во „ужасната“ несреќа. Четиринаесет повредени луѓе се во критична состојба. Сообраќајката се

Градски автобус удри во автобуска станица во Отава, 3 загинати и 23 тешко повредени

Градски автобус удри во автобуска станица во Отава, 3 загинати и 23 тешко повредени

Три лица загинаа и 23 се повредени во сообраќајна несреќа во Отава откако градски автобус удри во автобуска станица во градскиот кварт Вестборо. Градоначалникот на Отава, Џим Вотсон рече дека двајца патници и човек кој чекал на станицата ги загубиле животите во „ужасната“ несреќа. Четиринаесет повредени луѓе се во критична состојба. Сообраќајката се

Двокатен автобус удри во автобуска станица, едно лице го загуби животот, 23 тешко повредени

Двокатен автобус удри во автобуска станица, едно лице го загуби животот, 23 тешко повредени

Три лица загинаа и 23 се повредени во сообраќајна несреќа во Отава откако градски автобус удри во автобуска станица во градскиот кварт Вестборо. Градоначалникот на Отава, Џим Вотсон рече дека двајца патници и човек кој чекал на станицата ги загубиле животите во „ужасната“ несреќа. Четиринаесет повредени луѓе се во критична состојба. Сообраќајката се