притисни ентер »

Австралиска водителка продолжи со модниот тренд „пенис јакна“
Австралиска водителка продолжи со модниот тренд „пенис јакна“

Австралиска водителка продолжи со модниот тренд „пенис јакна“

Австралиската водителка Саманта Хитвуд поради нејзиниот начин на облекување предизвика лавина коментари и исмевања од страна на обожавателите на социјалните мрежи. Гледачите не можеле, а да не го забележат нејзиниот отворен дел околу вратот и градите, кој имал форма на пенис. „Пенис јакна“ повторно се врати во мода. Дали треба да се преправаме дека

Австралиска водителка продолжи со модниот тренд „Пенис јакна“

Австралиска водителка продолжи со модниот тренд „Пенис јакна“

Австралиската водителка Саманта Хитвуд поради нејзиниот начин на облекување предизвика лавина на коментари и исмевања од страна на обожавателите на социјалните мрежи. Гледачите не можеле, а да не го забележат нејзиниот отворен дел околу вратот и градите, кој имал форма на пенис. „Пенис јакна“ повторно се врати во мода. Дали треба да се преправаме дека

Водителките со "пенис околу врат" повторно станаа хит на социјалните мрежи

Водителките со "пенис околу врат" повторно станаа хит на социјалните мрежи

Уште од 2015 година водителките на вести од Австралија привлекоа големо внимание поради својот начин на облеКување. Имено, Наташа Белинг го започна тој тренд, така што прва започна да носи блејзер кој околу вратот наликува на пенис. "Пенис блејзер" повторно се појави во средата, а овој пат го носеше водителка од Бризбејн, Саманта Хитвуд, пренесува