притисни ентер »

Првпат во историјата, насловната страница на Sports Illustrated ќе ја краси модел со лузна од царски рез
Првпат во историјата, насловната страница на Sports Illustrated ќе ја краси модел со лузна од царски рез

Првпат во историјата, насловната страница на Sports Illustrated ќе ја краси модел со лузна од царски рез

Кели Хјуз е првата жена во историјата на Sports Illustrated која гордо позира со лузната од нејзиниот царски рез, и тоа на насловната страница на магазинот. Навикнати сме на насловните страници на популарните магазини да гледаме совршени женски тела. Целулитот, стомачето, па и лузните со царски рез и други зафати, како да не постојат кај нив. Но, овие

За "Sports Ilustrated" за првпат позирала жена која ја покажува лузната од царскиот рез

За "Sports Ilustrated" за првпат позирала жена која ја покажува лузната од царскиот рез

Првпат во 58-годишната историја на списанието "Sports Illustrated Swimsuit" ќе се појави манекенка која ја покажува својата лузна од царски рез. За списанието позирала Кели Хјуз, мајка која родила со царски рез и соработува со брендот "Фрида", кој го основала Чеси Хирчхорн. Хирчхорн се здружила со списанието за да ги прослават сите мајки кои имаат

ЗА ПРЕСТИЖНОТО СПИСАНИЕ Првпат позира манекенка која покажува лузна од царски рез

ЗА ПРЕСТИЖНОТО СПИСАНИЕ Првпат позира манекенка која покажува лузна од царски рез

Првпат во 58-годишната историја на списанието „Sports Illustrated Swimsuit“ ќе се појави манекенка која ја покажува својата лузна од царски рез. За списанието позирала Кели Хјуз, мајка која родила со царски рез и соработува со брендот „Фрида“, кој го основала Чеси Хирчхорн. Хирчхорн се здружила со списанието за да ги прослават сите мајки кои имаат

За "Sports Ilustrated" прв пат позирала жена која ја покажува лузната од царскиот рез

За "Sports Ilustrated" прв пат позирала жена која ја покажува лузната од царскиот рез

Прв пат во 58-годишната историја на списанието "Sports Illustrated Swimsuit" ќе се појави манекенка која ја покажува својата лузна од царски рез. За списанието позирала Кели Хјуз, мајка која родила со царски рез и соработува со брендот "Фрида", кој го основала Чеси Хирчхорн. Хирчхорн се здружила со списанието за да ги прослават сите мајки кои имаат

Манекенка во бикини на која и се гледа лузна од царски рез во новото издание на „Спортс илустрејтед“

Манекенка во бикини на која и се гледа лузна од царски рез во новото издание на „Спортс илустрејтед“

САД – За прв пат во 58-годишната историја на магазинот, во изданието на Sports Illustrated Swimsuit ќе биде претставена манекенка која ја покажува својата лузна од царски рез. Пораката е да се прикаже убавината на мајчинството и да им се помогне на жените кои поминале низ царски рез да се чувствуваат горди, а дополнително да се нормализираат разговорите