притисни ентер »

Влегуваат малиот Трпе со татко му во продавница. Трпе до касата забележува едни чудни мастики…
Влегуваат малиот Трпе со татко му во продавница. Трпе до касата забележува едни чудни мастики…

Влегуваат малиот Трпе со татко му во продавница. Трпе до касата забележува едни чудни мастики…

Влегуваат малиот Трпе со татко му во продавница. Трпе до касата забележува едни чудни мастики. – Тато ај купи ми од овие. – Не сине тоа се кондоми, ги користат машките кога ќе пораснат, за да имаат сигурен секс. – А зошто се овие спакувани по 3 во една кутија? – Тоа се кондоми за средношколци, едно за петок, едно за сабота и едно за недела. – А овие