притисни ентер »

Руски и американски астронаути успешно пристигнаа на МВС
Руски и американски астронаути успешно пристигнаа на МВС

Руски и американски астронаути успешно пристигнаа на МВС

Астронаутите на Меѓународната вселенска станица ќе поминат шест месеци, а нивниот лет со помош на руската ракета „Сојуз“ траеше само три часа. Лансирањето беше извршено од Казахстан, а леталото „Сојуз“ успешно се поврза со Меѓународната вселенска станица. Руската вселенска агенција „Роскосмос“ го прослави успехот со објавување на фотографии од пристигнувањето

Руски и американски астронаути успешно пристигнаа на МВС

Руски и американски астронаути успешно пристигнаа на МВС

Двајца руски космонаути и еден американски астронаут успешно пристигнаа на Меѓународната вселенска станица, каде ќе минат 6 месеци. Астронаутите на Меѓународната вселенска станица ќе поминат шест месеци, а нивниот лет со помош на руската ракета „Сојуз“ траеше само три часа. Лансирањето беше извршено од Казахстан, а леталото „Сојуз“ успешно се поврза

Руски и американски астронаути успешно пристигнаа на МВС

Руски и американски астронаути успешно пристигнаа на МВС

Двајца руски космонаути и еден американски астронаут успешно пристигнаа на Меѓународната вселенска станица, каде ќе минат 6 месеци. Астронаутите на Меѓународната вселенска станица ќе поминат шест месеци, а нивниот лет… Текстот Руски и американски астронаути успешно пристигнаа на МВС (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post Руски и американски астронаути

Руски и американски астронаути успешно пристигнаа на МВС

Руски и американски астронаути успешно пристигнаа на МВС

Двајца руски космонаути и еден американски астронаут успешно пристигнаа на Меѓународната вселенска станица, каде ќе минат 6 месеци. Лансирањето беше извршено од Казахстан, а летот на Soyuz MS-17 траеше само 3 часа по што леталото успешно се спои со Станицата. Руската вселенска агенција Роскосмос го прослави успехот на мисијата со објавување на фотографија