притисни ентер »

Солидарност, инаку отидовме јабана
Солидарност, инаку отидовме јабана

Солидарност, инаку отидовме јабана

пишува: ПЕТРИТ САРАЧИНИ Не можам да разберам дел од луѓето во јавниот сектор, кои не сакаат скратувања за да се помогне да се платат платите во приватниот сектор, од чија работа зависи економијата и се плаќаат даноци со што се полни буџетот и добиваат плати – токму луѓето во јавниот сектор. Не можам да ги разберам ниту дел од оние во приватниот сектор,

Или ќе покажеме солидарност или отидовме јабана

Или ќе покажеме солидарност или отидовме јабана

Не можам да разберам дел од луѓето во јавниот сектор, кои не сакаат скратувања за да се помогне да се платат платите во приватниот сектор, од чија работа зависи економијата и се плаќаат даноци со што се полни буџетот и добиваат плати – токму луѓето во јавниот сектор. Не можам да ги разберам ниту дел од оние во приватниот сектор, кои секогаш нешто бараат