притисни ентер »

Вучиќ го моли Трамп да ја смени политиката кон Косово
Вучиќ го моли Трамп да ја смени политиката кон Косово

Вучиќ го моли Трамп да ја смени политиката кон Косово

Српскиот претседател Александар Вучиќ во честитката до претседателот на САД Доналд Трамп, по повод неговиот роденден, го покани да ја посети Србија и го замоли „да води поинаква политика околу косовското прашање“. – Како што знаете, г-дин Претседател, преку проблемот на Косово и Метохија се преплетуваат правата и интересите не само на Белград и Приштина,

Вучиќ побара од Трамп да води поинаква политика за Косово

Вучиќ побара од Трамп да води поинаква политика за Косово

Српскиот претседател Александар Вучиќ го поканил претседателот на САД Доналд Трамп да ја посети земјата и побарал од него „да води поинаква политика околу косовското прашање“. „Како што знаете, г-дин Претседател, преку проблемот на Косово и Метохија се преплетуваат правата и интересите не само на Белград и Приштина, туку и на различни меѓународни актери,

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика“ во однос на Косово

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика“ во однос на Косово

Српскиот претседател Александар Вучиќ во честитката до претседателот на САД Доналд Трамп, по повод неговиот роденден, го покани да ја посети Србија и го замоли „да води поинаква политика околу косовското прашање“. – Како што знаете, г-дин Претседател, преку проблемот на Косово и Метохија се преплетуваат правата и интересите не само на Белград и Приштина,

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика“ во однос на Косово

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика“ во однос на Косово

Српскиот претседател Александар Вучиќ во честитката до претседателот на САД Доналд Трамп, по повод неговиот роденден, го покани да ја посети Србија. Српскиот претседател Александар Вучиќ во честитката до претседателот на САД Доналд Трамп, по повод неговиот роденден, го покани да ја посети Србија и го замоли „да води поинаква политика околу косовското

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика“ во однос на Косово

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика“ во однос на Косово

Српскиот претседател, Александар Вучиќ во честитката до претседателот на САД Доналд Трамп, по повод неговиот роденден го покани да ја посети Србија и го замоли „да води поинаква политика околу косовското прашање“. „Како што знаете, г-дин Претседател, преку проблемот на Косово и Метохија се преплетуваат правата и интересите не само на Белград и Приштина,

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика” во однос на Косово

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика” во однос на Косово

Српскиот претседател Александар Вучиќ во честитката до претседателот на САД Доналд Трамп, по повод неговиот роденден, го покани да ја посети Србија и го замоли „да води поинаква политика околу косовското прашање”. – Како што знаете, г-дин Претседател, преку проблемот на Косово и Метохија се преплетуваат правата и интересите не само на Белград и Приштина,

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика“ во однос на Косово

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика“ во однос на Косово

Српскиот претседател Александар Вучиќ во честитката до претседателот на САД Доналд Трамп, по повод неговиот роденден, го покани да ја посети Србија и го замоли „да води поинаква политика околу косовското прашање“. – Како што знаете, г-дин Претседател, преку проблемот на Косово и Метохија се преплетуваат правата и интересите не само на Белград и Приштина,

Вучиќ му честита роденден на Трамп и го замоли „да води поинаква политика околу косовското прашање“

Вучиќ му честита роденден на Трамп и го замоли „да води поинаква политика околу косовското прашање“

Српскиот претседател Александар Вучиќ во честитката до претседателот на САД Доналд Трамп, по повод неговиот роденден, го покани да ја посети Србија и го замоли „да води поинаква политика околу косовското прашање“. – Како што знаете, г-дин претседател, преку проблемот на Косово и Метохија се преплетуваат правата и интересите не само на Белград и Приштина,

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика“ во однос на Косово

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика“ во однос на Косово

Српскиот претседател Александар Вучиќ во честитката до претседателот на САД Доналд Трамп, по повод неговиот роденден, го покани да ја посети Србија и го замоли „да води поинаква политика околу косовското прашање“. – Како што знаете, г-дин Претседател, преку проблемот на Косово и Метохија се преплетуваат правата и интересите не само на Белград и Приштина,

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика“ во однос на Косово

Вучиќ го замоли Трамп да води „поинаква политика“ во однос на Косово

Српскиот претседател Александар Вучиќ во честитката до претседателот на САД Доналд Трамп, по повод неговиот роденден, го покани да ја посети Србија и го замоли „да води поинаква политика околу косовското прашање“. – Како што знаете, г-дин Претседател, преку проблемот на Косово и Метохија се преплетуваат правата и интересите не само на Белград и Приштина,