притисни ентер »

Димитров: Чувстувувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кој тој не навлегува
Димитров: Чувстувувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кој тој не навлегува

Димитров: Чувстувувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кој тој не навлегува

Чувстувувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кои тој не навлегува, во малцински прашања. Има напад врз него во Грција дека отвора малцински прашања и има напад овде кај нас, дека на некој начин одбегнува такви прашања, рече попладнево министерот за надворешни реботи Никола Димитров, одговорајќи на новинарски прашања по заедничката

Димитров - Има тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кој тој не навлегува

Димитров - Има тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кој тој не навлегува

Министерот за надворешни работи Никола Димитров, рече дека чувстувува тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кои тој не навлегува, во малцински прашања. „Има напад врз него во Грција дека отвора малцински прашања и има напад овде кај нас, дека на некој начин одбегнува такви прашања“, рече Димитров попладнево одговорајќи на новинарски

ДИМИТРОВ СО ТЕОРИИ НА ЗAГOBOP: Со прашањето на кој јазик зборувале Македонците во Грција, некој од новинарите сакал да го pyши договорот од Преспа

ДИМИТРОВ СО ТЕОРИИ НА ЗAГOBOP: Со прашањето на кој јазик зборувале Македонците во Грција, некој од новинарите сакал да го pyши договорот од Преспа

Чувстувувам тeденциja Преспанскиот договор да се внесе во води во кои тој не навлегува, во мaлцинcки прашања. Има напад врз него во Грција дека отвора мaлцинcки прашања и има нaпaд овде кај нас, дека на некој начин oдбeгнувa такви прашања, рече попладнево министерот за надворешни реботи Никола Димитров, одговорајќи на новинарски прашања по заедничката

Димитров: Чувстувувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кој тој не навлегува

Димитров: Чувстувувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кој тој не навлегува

Има напад врз него во Грција дека отвора малцински прашања и има напад овде кај нас, дека на некој начин одбегнува такви прашања, рече попладнево министерот за надворешни реботи Никола Димитров, одговорајќи на новинарски прашања по заедничката прес-конференција со својот чешки колега Томаш Петжичек. На новинарско прашање на кој јазик зборува македонското

Димитров: Чувствувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кои не навлегува

Димитров: Чувствувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кои не навлегува

На покана на министерот за надворешни работи Никола Димитров, во официјална посета во земјава престојуваше министерот за надворешни работи на Република Чешка, Томаш Петжичек. Во фокусот на разговорите помеѓу двајцата министри беше процесот на интеграција во Европската Унија и очекувањето за добивање одлука во јуни годинава за почеток на пристапните

Чешка ќе го ратификува Протоколот за членство на земјава во НАТО до ова лето

Чешка ќе го ратификува Протоколот за членство на земјава во НАТО до ова лето

Парламентот на Република Чешка ќе го ратификува Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО до ова лето, а наесен земјата во Лондон ќе седи со останатите земји членки на Алијансата како нејзина 30-та членка, истакна денеска чешкиот министер за надворешни работи, Томаш Петжичек на заедничката прес-конференција со шефот на дипломатијата

Димитров: Чувстувувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кој тој не навлегува

Димитров: Чувстувувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кој тој не навлегува

Чувстувувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кои тој не навлегува, во малцински прашања. Има напад врз него во Грција дека отвора малцински прашања и има напад овде кај нас, дека на некој начин одбегнува такви прашања, рече попладнево министерот за надворешни реботи Никола Димитров, одговорајќи на новинарски прашања по заедничката

Димитров: Чувстувувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кои тој не навлегува

Димитров: Чувстувувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кои тој не навлегува

Embedded video for Димитров: Чувстувувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кои тој не навлегува Чувстувувам и таму и тука тенденција Договорот да се внесе во води во кој тој не навлегува, во малцински прашања. Има напад врз него во Грција дека тој отвора малцински прашања, и има напад овде кај нас, дека тој на некој начин одбегнува

Чешка ќе го ратификува Протоколот за членство на земјава во НАТО до ова лето

Чешка ќе го ратификува Протоколот за членство на земјава во НАТО до ова лето

Парламентот на Република Чешка ќе го ратификува Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО до ова лето, а наесен земјата во Лондон ќе седи со останатите земји членки на Алијансата како нејзина 30-та членка, истакна денеска чешкиот министер за надворешни работи, Томаш Петжичек на заедничката прес-конференција со шефот на дипломатијата

Димитров: Чувствувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кои тој не навлегува

Димитров: Чувствувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кои тој не навлегува

Чувстувувам тенденција Преспанскиот договор да се внесе во води во кои тој не навлегува, во малцински прашања. Има напад врз него во Грција дека отвора малцински прашања и има напад овде кај нас, дека на некој начин одбегнува такви прашања, рече попладнево министерот за надворешни реботи Никола Димитров, одговорајќи на новинарски прашања по заедничката