притисни ентер »

Атлетичар ја побара девојка си за сопруга на охридскиот маратон
Атлетичар ја побара девојка си за сопруга на охридскиот маратон

Атлетичар ја побара девојка си за сопруга на охридскиот маратон

Возбудувањата на 33. издание на Меѓународниот охридски атлетски маратон ги засили и предлогот за брак. Атлетичарот Никола Ивановски по влегувањето во целта ја побара за сопруга својата девојка Сандра Стоилковска. Предлогот за брак беше напишан на неговата бела маица. Оваа наиде на воодушевување кај  присутните, кои беа дојдени да го следат маратонот

Атлетичар запроси девојка на Охрдски маратон

Атлетичар запроси девојка на Охрдски маратон

Возбудувањата на 33-то издание на Меѓународниот охридски атлетски маратон ги засили и предлогот за брак. Атлетичарот Никола Ивановски по влегувањето во целта ја запроси својата девојка Сандра Стоилковска. Предлогот за брак беше напипан на неговата бела маица. Оваа наиде на воодушевување на присутните, кои беа дојдени да го следата маратонот кој викендов

Мачно трчање со романтичен крај: Падна и запросување на охридскиот маратон

Мачно трчање со романтичен крај: Падна и запросување на охридскиот маратон

Возбудувањата на 33-то издание на Меѓународниот охридски атлетски маратон ги засили и предлогот за брак. Имено, атлетичарот Никола Ивановски по влегувањето во целта ја запроси својата девојка Сандра Стоилковска.

Мачно трчање со романтичен крај: Падна и запросување на охридскиот маратон

Мачно трчање со романтичен крај: Падна и запросување на охридскиот маратон

Возбудувањата на 33-то издание на Меѓународниот охридски атлетски маратон ги засили и предлогот за брак. Имено, атлетичарот Никола Ивановски по влегувањето во целта ја запроси својата девојка Сандра Стоилковска.

Неочекуван крај на Охридскиот маратон - Клекна пред сите и ја побара за жена

Неочекуван крај на Охридскиот маратон - Клекна пред сите и ја побара за жена

Охридскиот маратон го заокружи понуда за брак. Атлетичарот Никола Ивановски по влегувањето во целта ја запроси својата девојка Сандра Стоилковска. - Да! Засекогаш ДА!, напиша потоа идната невеста. Нека им е со среќа.

Пpeкpaceн момент на Охридскиот мapaтон: Пaдна зaпpocување на целта

Пpeкpaceн момент на Охридскиот мapaтон: Пaдна зaпpocување на целта

Возбудувањата на 33-то издание на Меѓународниот охридски атлетски маратон ги засили и предлог за брак. Атлетичарот Никола Ивановски по влегувањето во целта ја запроси својата девојка Сандра Стоилковска.

Падна запросување на охридскиот маратон

Падна запросување на охридскиот маратон

ФОТО: Падна запросување на охридскиот маратон Возбудувањата на 33-то издание на Меѓународниот охридски атлетски маратон ги засили и предлог за брак. Атлетичарот Никола Ивановски по влегувањето во целта ја запроси својата девојка Сандра Стоилковска.

Падна запросување на охридскиот маратон

Падна запросување на охридскиот маратон

Возбудувањата на 33-то издание на Меѓународниот охридски атлетски маратон ги засили и предлог за брак. Атлетичарот Никола Ивановски по влегувањето во целта ја запроси својата девојка Сандра Стоилковска. извор:курир.мк

ЗАПРОСУВАЊЕ НА ОХРИДСКИОТ МАРАТОН: Никола ја побара Сандра за жена

ЗАПРОСУВАЊЕ НА ОХРИДСКИОТ МАРАТОН: Никола ја побара Сандра за жена

Во неделата во Охрид се одржа традициналниот охридски маратон. На патеката од 30 километри од Свети Наум до Охрид меѓу тркачите беше и Никола Ивановски кој овој маратон вечно ќе го памети. Имено, на целта него го дочека неговата девојка Сандра Стоилковска кој на колена ја побара за жена. Никола носеше маица на која пишуваше: Ќе се омажиш ли за мене

„Падна“ запросување на Меѓународниот охридски атлетски маратон

„Падна“ запросување на Меѓународниот охридски атлетски маратон

Охрид, 8. септември 2019 (ОХРИДПРЕС) – Возбудувањата на 33-то издание на Меѓународниот охридски атлетски маратон ги засили и предлог за брак. Атлетичарот Никола Ивановски по влегувањето во целта ја запроси својата девојка. Никола заврши на 52-то место на трката, но ова издание ќе го памети засекогаш како да завршил како победник. (Крај) извор:ОхридПрес