притисни ентер »

Изложба на еколошка мода и дизајн во Културно-социјалниот простор „Центар – Јадро“
Изложба на еколошка мода и дизајн во Културно-социјалниот простор „Центар – Јадро“

Изложба на еколошка мода и дизајн во Културно-социјалниот простор „Центар – Јадро“

Следната недела ќе се одржи најновото издание на изложбата на македонска мода и дизајн „Slowscapes” во Kултурно-социјалниот простор „Центар – Јадро“ на улица „Алберт Ајнштајн“, број 2 во Дебар маало, Скопје. Изложбата ќе даде приказ во работата на современите македонски дизајнери, истакнувајќи ги нивните практитки што придонесуваат кон заштита на нашата

„Slowscapes“ 5 - Изложба на еколошка мода и дизајн

„Slowscapes“ 5 - Изложба на еколошка мода и дизајн

Следната недела ќе се одржи најновото издание на изложбата на македонска мода и дизајн „Slowscapes" во Kултурно-социјалниот простор „Центар - Јадро" на улица „Алберт Ајнштајн", број 2 во Дебар маало, Скопје. Изложбата ќе даде приказ во работата на современите македонски дизајнери, истакнувајќи ги нивните практитки што придонесуваат кон заштита на нашата