притисни ентер »

Lenny Kravitz заштитно лице на Yves Saint Laurent Fragrance
Lenny Kravitz заштитно лице на Yves Saint Laurent Fragrance

Lenny Kravitz заштитно лице на Yves Saint Laurent Fragrance

Американската ѕвезда Lenny Kravitz ќе ја краси кампањата за машкиот мирис Y Eau de Parfum. Новиот Y Eau de Parfum, на YSL Beauté сегментот, е развиен од страна на Dominique Ropion и е направен да ја претстави култната Yves Saint Laurent бела маица и црна јакна. Наменет за сонувачот кој не се плаши од ризик, кој експериментира и кој е креативен без