притисни ентер »

Каков вкус има интимната зона на мажите и жените?
Каков вкус има интимната зона на мажите и жените?

Каков вкус има интимната зона на мажите и жените?

Иако во денешно време постојано се зборува за рамноправноста на мажите и жените, истражувањата покажале дека кај оралниот секс таа не постои. Според резултатите, на мажите им е понепријатно орално да ги задоволуваат жените. Додека мажите отворено кажуваат дека не сакаат орално да ги задоволуваат своите партнерки, жените изјавиле дека се подготвени