притисни ентер »

НЕМА СЛУЧАЈНОСТИ: Пожар во комуналното претпријатие во Кочани - 4 ВОЗИЛА ПЕПЛОСАНИ
НЕМА СЛУЧАЈНОСТИ: Пожар во комуналното претпријатие во Кочани - 4 ВОЗИЛА ПЕПЛОСАНИ

НЕМА СЛУЧАЈНОСТИ: Пожар во комуналното претпријатие во Кочани - 4 ВОЗИЛА ПЕПЛОСАНИ

Во пожар што избувна вечерва во стопанскиот двор на комуналното претпријатие „Водовод" во Кочани оштетени се четири возила за собирање отпад и за други намени. Огнот бил забележан од дежурните работници во претпријатието по што веднаш била повикани екипи на Територијалната противпожарна единица кои успеале за краток период да го локализираат и да го

Пожар во комуналното претпријатие во Кочани, оштетени четири возила

Пожар во комуналното претпријатие во Кочани, оштетени четири возила

Огнот бил забележан од дежурните работници во претпријатието по што веднаш била повикани екипи на Територијалната противпожарна единица кои успеале за краток период да го локализираат и да го стават под контрола. Сепак, според првичните согледувања направена е сериозна материјална штета, а едно возило е скоро целосно изгорено. Увид на местот на настанот

Пожар во комуналното претпријатие во Кочани, оштетени четири возила

Пожар во комуналното претпријатие во Кочани, оштетени четири возила

– Во пожар што избувна вечерва во стопанскиот двор на комуналното претпријатие „Водовод“ во Кочани оштетени се четири возила за собирање отпад и за други намени. Огнот бил забележан од дежурните работници во претпријатието по што веднаш била повикани екипи на Територијалната противпожарна единица кои успеале за краток период да го локализираат и да

Пожар во комуналното претпријатие во Кочани, запалени 4 возила за собирање смет

Пожар во комуналното претпријатие во Кочани, запалени 4 возила за собирање смет

Според првичните согледувања направена е сериозна материјална штета, а едно возило е скоро целосно изгорено. Во пожар што избувна вечерва во стопанскиот двор на комуналното претпријатие „Водовод” во Кочани оштетени се четири возила за собирање отпад и за други намени. Огнот бил забележан од дежурните работници во претпријатието по што веднаш била повикани

Пожар во комуналното претпријатие во Кочани, оштетени четири возила

Пожар во комуналното претпријатие во Кочани, оштетени четири возила

– Во пожар што избувна вечерва во стопанскиот двор на комуналното претпријатие „Водовод“ во Кочани оштетени се четири возила за собирање отпад и за други намени. Огнот бил забележан од дежурните работници во претпријатието по што веднаш била повикани екипи на Територијалната противпожарна единица кои успеале за краток период да го локализираат и да

НЕМА СЛУЧАЈНОСТИ: Пожар во комуналното претпријатие во Кочани - 4 ВОЗИЛА ПЕПЛОСАНИ

НЕМА СЛУЧАЈНОСТИ: Пожар во комуналното претпријатие во Кочани - 4 ВОЗИЛА ПЕПЛОСАНИ

Во пожар што избувна вечерва во стопанскиот двор на комуналното претпријатие „Водовод" во Кочани оштетени се четири возила за собирање отпад и за други намени. Огнот бил забележан од дежурните работници во претпријатието по што веднаш била повикани екипи на Територијалната противпожарна единица кои успеале за краток период да го локализираат и да го

Пожар во комуналното претпријатие во Кочани, оштетени четири возила

Пожар во комуналното претпријатие во Кочани, оштетени четири возила

Кочани, 9 ноември 2019 (МИА) – Во пожар што избувна вечерва во стопанскиот двор на комуналното претпријатие „Водовод“ во Кочани оштетени се четири возила за собирање отпад и за други намени. Огнот бил забележан од дежурните работници во претпријатието по што веднаш била повикани екипи на Територијалната противпожарна единица кои успеале за краток период

Пожар во комуналното претпријатија во Кочани, направена сериозна материјална штета

Пожар во комуналното претпријатија во Кочани, направена сериозна материјална штета

Во пожар што избувна вечерва во двор на комуналното претпријатие „Водовод“ во Кочани оштетени се четири возила за собирање отпад и за други намени. Огнот бил забележан од дежурните работници во претпријатието по што веднаш била повикани екипи на Територијалната противпожарна единица кои успеале за краток период да го локализираат и да го стават под

Пожар во комуналното претпријатие во Кочани, оштетени четири возила

Пожар во комуналното претпријатие во Кочани, оштетени четири возила

Во пожар што избувна вечерва во стопанскиот двор на комуналното претпријатие „Водовод” во Кочани оштетени се четири возила за собирање отпад и за други намени. Огнот бил забележан од дежурните работници во претпријатието по што веднаш била повикани екипи на Територијалната противпожарна единица кои успеале за краток период да го локализираат и да го