притисни ентер »

Трулеж на системот
Трулеж на системот

Трулеж на системот

Да, има потреба од ветинг, почнувајчи од судството и полицијата, во Владата и другите институции, па да видиме... Да, има потреба од ветинг, почнувајчи од судството и полицијата, во Владата и другите институции, па да видиме... Немам намера да пишувам за скандалите на високото образование на високи функционери. За  незаконските унапредувања во наставно-научни

Трулеж на системот

Трулеж на системот

Да, има потреба од ветинг, почнувајчи од судството и полицијата, во Владата и другите институции, па да видиме... Немам намера да пишувам за скандалите на високото образование на високи функционери. За  незаконските унапредувања во наставно-научни звања или докторирања и непотизми. За тоа се знае во нашава држава, знаат  и странските институции. Со