притисни ентер »

Машка навика која ги одбива жените
Машка навика која ги одбива жените

Машка навика која ги одбива жените

Жените ценат неколку особини кај вистинските мажи, а тоа се искреноста, разбирањето, поддршката и лојалноста. Но, која особина ги одбива од нив? Кога влегуваат во врска, жените првенствено бираат зрели, стабилни, исполнети и силни мажи. Но, без разлика колкави се неговите квалитети, жените не можат да преминат преку една работа, а тоа е неуредноста

Машка навика што ги излудува жените

Машка навика што ги излудува жените

Искреноста, разбирањето, поддршката и оданоста се особините што жените ги ценат кај мажите... Жените одбираат зрели, стабилни, реализирани и силни мажи. Ако жената нешто не поднесува кај мажот и не може да му го прости никогаш, тоа е неуредноста, односно расфрлање облека на сите страни и оставање на чаши на сите страни.

Истражувањето покажува која машка навика жените ја сметаат за одбивна

Истражувањето покажува која машка навика жените ја сметаат за одбивна

Иако ништо не може да се мери со искреноста и лојалноста, оваа особина се чини дека поприма сè поважна улога во врските, но и во минливите авантури. Имено, истражувањето кое го спровело “Storage World” покажало дека дури 61 отсто од жените исклучително одбиваат неуредна машка соба или цел стан. Независно дали станува збор за авантура за една ноќ или