притисни ентер »

Преставен BMW S1000R за сезоната 2021
Преставен BMW S1000R за сезоната 2021

Преставен BMW S1000R за сезоната 2021

2021 BMW S1000R е полесен и пософистициран. 2021 BMW S1000R е полесен и пософистициран. Тој е замена за стариот S1000R кој прв пат беше преставен во 2014 година. Неговата основа се базира на оригиналниот S1000RR superbike, иако четири цилиндричниот мотор претрпи намалување од 193bhp на 160bhp. Во 2017 година моќноста беше зголемена на 165bhp. Но шест