притисни ентер »

Блуз мутне воде
Блуз мутне воде

Блуз мутне воде

Фејсбук статус на Замир Мехмети: Откако се отвори една од најголемите афери во последно време со прилично несреќно име “рекет” во јавноста циркулира скептичност за начинот на кој се води и потенцијално ќе се разреши оваа афера. Под премисата “сите се исти” се креираа холивудски сценарија за тоа како “ситните риби” ќе го јаделе дебелиот крај додека